ΑΓΓΛΙΑ

FA Cup: Ο Αγκουέρο έστειλε την Σίτι στους "8"

Manchester City's Sergio Aguero, second right, scores his side's opening goal during the FA Cup fifth round soccer match between Sheffield Wednesday and Manchester City at Hillsborough in Sheffield, England, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, second right, scores his side's opening goal during the FA Cup fifth round soccer match between Sheffield Wednesday and Manchester City at Hillsborough in Sheffield, England, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Χάρη σε γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το Σέφιλντ επικρατώντας 1-0 της Γουένσντεϊ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup. Δείτε τα ζευγάρια στους "8".

Ο στόχος του τρίτου σερί τίτλου της Premier League χάθηκε για την Μάντσεστερ Σίτι, με τη διαφορά από την Λίβερπουλ να είναι στο +22, όμως οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχουν βαλθεί να πετύχουν σε όλους τους άλλους στόχους που τους έχουν απομείνε και τα πηγαίνουν μέχρι στιγμής εξαιρετικά.

Στο Champions League έχουν αβαντάζ έναντι της Ρεάλ για πρόκριση στους "8" μετά το 2-1 στην Μαδρίτη, το League Cup το κατέκτησε την περασμένη Κυριακή με το 2-1 επί της Άστον Βίλα (τρίτη διαδοχική κατάκτηση) ενώ το βράδυ της Τετάρτης οι "πολίτες" σφράγισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά τους FA Cup.

Αυτό το πέτυχαν με το 1-0 επί της Γουένσντεϊ στο Σέφιλντ, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να υπογράφει το γκολ της πρόκρισης (πέμπτη διαδοχική νίκη για την Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις) στο 53ο λεπτό και να φτανει τα 20 γκολ στο θεσμό σε μόλις 22 παρουσίες του με τη φανέλα της Σίτι!

Σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Νόριτς, με τα καναρίνια να φέρνουν 1-1 με την Τότεναμ στο Λονδίνο στο 90λεπτο ισοφαρίζοντας στο 78' και να επικρατούν με 3-2 στα πέναλτι έχοντας για ήρωα τον Τιμ Κρουλ που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Πάροτ και Φερνάντες.

Όσον αφορά στα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση των προημιτελικών (οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα μεταξύ 20 και 22 Μαρτίου), που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, αυτά είναι:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι

Νόριτς - Ντέρμπι/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λέστερ - Τσέλσι

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "16" ΤΟΥ FA CUP:

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Πόρτσμουθ - Άρσεναλ 0-2 (45+4' Παπασταθόπουλος, 51' Ενκετία)

Τριτη 3 Μαρτίου

Τσέλσι - Λίβερπουλ 2-0 (13' Ουίλιαν, 64' Μπάρκλεϊ)

Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2 (43' πεν. Πούσκας / 2' ΜακΓκόλντρικ, 105' Σαρπ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 2-3 (74' Φίλιπς, 90+3' Ζοχόρ / 33' 45+1' Αλμιρόν, 47' Λάτσαρο)

Τετάρτη 4 Μαρτίου

Λέστερ - Μπέρμιγχαμ 1-0 (82' Περέιρα)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (53' Αγκουέρο)

Τότεναμ - Νόριτς 1-1 (13' Βερτόνχεν / 78' Ντρμιτς) [2-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ]

Πέμπτη 5 Μαρτίου

Ντέρμπι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Λίβερπουλ 2-0: Άξια στους "8" του FA Cup οι μπλε
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ