ΑΓΓΛΙΑ

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση η Τσέλσι, ζόρια για την Τότεναμ

Chelsea's Ross Barkley celebrates after scoring his side's second goal during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Ross Barkley celebrates after scoring his side's second goal during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τσέλσι νίκησε την Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 και προκρίθηκε στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Μπελάδες για την Τότεναμ που μετά από το 1-1 με την Μίντλεσμπρο θα παίξει επαναληπτικό.

Στη μάχη του Κυπέλλου Αγγλίας ρίχτηκαν οι δύο Λονδρέζοι, Τσέλσι και Τότεναμ. Οι Μπλε του Φρανκ Λάμπαρντ υποδέχθηκαν στο Στάμφορντ Μπριτζ την Νότιγχαμ Φόρεστ και νίκησαν 2-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα δύο γκολ της Τσέλσι μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο ήρθε στο 6ο λεπτό από τον Χόντσον-Οντόι, ενώ το δεύτερο στο 33ο λεπτό από τον Μπάρκλεϊ.

Όσον αφορά στην Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο, η έτερη ομάδα του Λονδίνου τα βρήκε... μπαστούνια με αντίπαλο την Μίντλεσμπρο. Η γηπεδούχος ομάδα έκανε 1-0 στο 50ο λεπτό με τον Φλέτσερ και προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, ωστόσο ο Μόουρα με κεφαλιά ισοφάρισε για τα Σπιρούνια σε 1-1 στο 61' και έστειλε την πρόκριση να κριθεί σε δεύτερο παιχνίδι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ