ΑΓΓΛΙΑ

Κύπελλο Αγγλίας: Στους 32 με Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's Juan Mata celebrates after scoring his side's first goal during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Juan Mata celebrates after scoring his side's first goal during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Γουλβς - στη ρεβάνς του 0-0 του Molineux - χάρη στο γκολ του Χουάν Μάτα κι έστω και δύσκολα προκρίθηκε στην 4ο γύρο (φάση των 32) του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το πρώτο ματς στο Molineux είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε πιο συνεπής στη Ολντ Τράφορντ, έκαμψε δύσκολα με 1-0 την αντίσταση της Γουλβς και με το γκολ του Χουάν Μάτα προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Όλε-Γκούναρ Σόσλκερ ξεκούρασε τον Ράσφορντ και τον Λίνγκαρντ, αλλά καθώς τα έβρισκε σκούρα κόντρα στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέρασε τον πρώτο στο 63ο λεπτό στη θέση του Τζέιμς. Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ μετά από τέσσερα λεπτά.

Ο Χουάν Μάτα σφράγισε το εισιτήριο για την τέταρτη φάση της διοργάνωσης. Ο Μαρσιάλ στο 67ο λεπτό έβαλε στην πλάτη τους αμυντικούς, έβγαλε μόνο του τον Ισπανό και αυτός έσκαψε προ του Ράντι. Highlight του ματς ήταν η ντρίμπλα του Ραούλ Χιμένες, καθώς ο Μεξικανός με μια ντρίμπλα άδειασε τρεις γηπεδούχους.

Ματσάρα έγινε στο Καρλάιλ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα η οποία είχε φύγει με 2-2 από το Κάρντιφ στο πρώτο ματς. Οι Ουαλοί νίκησαν 4-3 και προκρίθηκαν στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΥΡΟΥ

Γουότφορντ ή Τρανμίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χαλ - Τσέλσι

Σοαυθάμπτον - Τότεναμ

ΚΠΡ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ

Νορθάμπτον - Ντέρμπι

Μπρέντφορντ - Λέστερ

Μίλγουολ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ρέντινγκ - Κάρντιφ

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ

Μπέρνλι - Νόριτς

Κόβεντρι - Μπέρμιγχαμ

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ

Νιούκαστλ - Όξφορντ

Πόρτσμουθ - Μπάρνσλι

Σριούσμπερι - Λίβερπουλ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ