ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: Λιντς και Σαουθάμπτον είπαν νωρίς το αντίο

Hulls' Mallik Wilks, right controls the ball during the English League Cup soccer match between Leeds United and Hull in Leeds, England, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Oli Scarf/Pool via AP)
Hulls' Mallik Wilks, right controls the ball during the English League Cup soccer match between Leeds United and Hull in Leeds, England, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Oli Scarf/Pool via AP) OLI SCARF/POOL VIA AP

Μετά από την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Λιντς είπε αντίο στο League Cup καθώς γνώρισε την ήττα στα πέναλτι από την Χαλ για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Premier League δεν έχει σχέση με το FA Fup και το League Cup και αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν με οδυνηρό τρόπο οι φίλοι της Λιντς. Το περασμένο Σάββατο είδαν την ομάδα τους να παίζει στα ίσα την πρωταθλήτρια Λίβερπου και να χρειάζεται ένα πέναλτι στο 88' για να γνωρίσει την ήττα με 4-3 στο "Άνφιλντ", στο πρώτο της παιχνίδι στην Premier League μετά από 16 χρόνια απουσίας, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης ήρθε ο πρόωρος αποκλεισμός στο Carabao Cup.

Τα παγώνια έπεσαν θύμα της Χαλ, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να αφήνει εκτός 11άδας αρκετούς από τους λεγόμενους βασικούς (Φίλιπς, Χάρισον και Μπάμφορντ έμειναν στον πάγκο) και να χρειάζεται ένα γκολ του Αλιόσκι στο 94' για να ισοφαρίσει σε 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να οδηγήσει το ματς στη ρωσική ρουλέτα, εκεί που η ομάδα της League 1 επιβλήθηκε με 9-8.

Hull's players run to celebrate after their winning penalty following the penalty shootout, during the English League Cup soccer match between Leeds United and Hull in Leeds, England, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Phil Noble/Pool via AP)
Hull's players run to celebrate after their winning penalty following the penalty shootout, during the English League Cup soccer match between Leeds United and Hull in Leeds, England, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Phil Noble/Pool via AP) PHIL NOBLE/POOL VIA AP

"Ούτε αμυνθήκαμε, ούτε επιτεθήκαμε καλά. Υπήρχε λάθος συντονισμός μεταξύ των τριών γραμμών της ομάδας. Οι παίκτες δεν συνεργάστηκαν και για αυτό είμαι εγώ υπεύθυνος", δήλωσε στο φινάλε του αγώνα ο Μπιέλσα.

Σημειώνεται πως θύμα έκπληξης στο 2ο γύρο έπεσε και η Σαουθάμπτον, με τους άγιους από την πλευρά τους να γνωρίζουν εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπρέντφορντ, ενώ η Έβερτον επικράτησε 3-0 της Σάλφορντ αλλά έχασε με τραυματισμό τον Μπράνθγουεϊτ και ο Κάρλο Αντσελότι έχει πλέον μόνο δύο στόπερ διαθέσιμους, τους Γέρι Μίνα και Μάικλ Κιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Λιντς 4-3: Ο Σαλάχ έσωσε τους Reds σε εκπληκτικό παιχνίδι
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ