ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: Προκρίθηκαν Τσέλσι, Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ με το ζόρι στα πέναλτι

Rochdale's Aaron Morley, left, and Manchester United's Paul Pogba battle for the ball during their English League Cup, Third Round soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday, Sept. 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP)
Rochdale's Aaron Morley, left, and Manchester United's Paul Pogba battle for the ball during their English League Cup, Third Round soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday, Sept. 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Πέρασαν τα φαβορί στο League Cup της Αγγλίας. Άνετα η Τσέλσι με επτάρα, εύκολα η Λίβερπουλ, ενώ η Γιουνάιτεντ καρδιοχτύπησε για ν' αποκλείσει την Ρότσντειλ. Χαιρέτησε τη διοργάνωση η Γουέστ Χαμ που ηττήθηκε 4-0 από Όξφορντ.

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του League Cup Αγγλίας. Έπειτα από τον αποκλεισμό της Τότεναμ με αντίπαλο την Κόλτσεστερ, δεν είχαμε άλλη έκπληξη για τους μεγάλους της Premier League. Βέβαια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα χρειάστηκε απέναντι στην Ρότσντειλ. Η ομάδα του Σόλσκιερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίπαλό της και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση μέσω των πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Ντονς, ενώ η Τσέλσι με 7-1 προσπέρασε το εμπόδιο της Γκρίμσμπι. Παράλληλα, την πρόκριση πήρε στα πέναλτι η Γουλβς επί της Ρέντινγκ. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι Λύκοι έμειναν στο 1-1. Έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός της Γουέστ Χαμ. Τα Σφυριά γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της Όξφορντ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γουλβς - Ρέντινγκ 1-1 (4-2 στα πέναλτι)

Ντονς - Λίβερπουλ 0-2

Μπάρτον - Μπόρνμουθ 2-0

Μπράιτον - Άστον Βίλα 1-3

Όξφορντ - Γουέστ Χαμ 4-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 0-1

Τσέλσι - Γκρίμσπι 7-1

Γιουνάιτεντ - Ρότσντειλ 1-1 (5-3 στα πέναλτι)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ