ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι ενδεκάδες του μεγάλου ντέρμπι με εκπλήξεις

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι ενδεκάδες του μεγάλου ντέρμπι με εκπλήξεις

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξαν στις βασικές ενδεκάδες των Λίβερπουλ - Μάντσεστερ οι Γιούργκεν Κλοπ και Ζοζέ Μουρίνιο.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένο ν' αρχίσει στο "Ανφιλντ" το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε παρακάτω ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξαν οι Κλοπ και Μουρίνιο για να επανδρώσουν τις βασικές τους ενδεκάδες.

Ο γηπεδούχος Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τους: Άλισον, Κλάιν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Από πλευράς "Κόκκινων" βλέπουμε ότι δεν υπάρχει στον πάγκο ούτε ο Μίλνερ (σ.σ. που στα δύσκολα έπαιζε δεξί μπακ, αλλά αισθάνθηκε σφίξιμο και έμεινε εκτός), γι' αυτό και ο Γερμανός έχει τοποθετήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κλάιν ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει τη θέση του από τον Αλεξάντερ - Άρνολντ.

Όσον αφορά στον "Special One" οι δικοί του ένδεκα είναι οι εξής: Ντε Χέα, Νταλότ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Νταρμιάν, Ερέρα, Μάτιτς, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Γιανγκ, Λουκάκου. Ο Μουρίνιο παρότι είχε αμφίβολους τους Νταλότ, Νταρμιάν τελικά όχι μόνο ακολούθησαν την αποστολή, αλλά βρίσκονται και στο βασικό σχήμα.

Εκτός ενδεκάδας -για ένα ακόμη παιχνίδι- βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, ενώ ο αμφίβολος μέχρι πριν από λίγες ώρες, Αντονί Μαρσιάλ είναι με τους αναπληρωματικούς.

Στον πάγκο της Λίβερπουλ: Μινιολέ, Χέντερσον, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Σακίρι, Καμάτσο.

Στον πάγκο της Γιουνάιτεντ: Ρομερό, Μπαϊγί, Βαλέντσια, Φελαϊνί, Μάτα, Πογκμπά, Μαρσιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ