ΑΓΓΛΙΑ

Μαινόμενος Λάμπαρντ σε Κιν: "Δείξε μερικά α@$%α"

Μαινόμενος Λάμπαρντ σε Κιν: "Δείξε μερικά α@$%α"

Ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, Φρανκ Λάμπαρντ, εκνευρίστηκε τόσο πολύ στο χθεσινό (25/2) ματς Νότιγχαμ - Ντέρμπι Κάουντι 1-0, που ξέσπασε στον βοηθό προπονητή της Νότιγχαμ, Ρόι Κιν, με ατάκα που έπιασαν οι κάμερες (VIDEO).

Ο Ρόι Κιν, βοηθός του Μάρτιν Ο' Νιλ στην Νότιγχαμ Φόρεστ, σηκώθηκε να δώσει οδηγίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής (25/2) αναμέτρησης με την Ντέρμπι Κάουντι, αλλά κάτι συνέβη στο μεσοδιάστημα που έκανε τον προπονητή της, Φρανκ Λάμπαρντ να ξεσπάσει εναντίον του.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι κατευθύνθηκε προς το μέρος του Κιν και του είπε: " Δείξε μερικά γ@$$%α α@#@%α..."

Στο video φαίνεται καθαρά τι έλεγε ο Λάμπαρντ, αλλά μέχρι στιγμής κανείς στο Νησί δεν έχει γράψει για ποιο λόγο συνέβη το περιστατικό.

Για την ιστορία, η Νότιγχαμ επικράτησε της Ντέρμπι Κάουντι με 1-0 και βρίσκεται στην 8η θέση με 50 βαθμούς έναν πίσω από την ομάδα του Λάμπαρντ που έχει 51. Αμφότερα τα κλαμπ παλεύουν να εξασφαλίσουν θέση (από την έκτη και πάνω) που οδηγεί στα playoffs για την Premier League.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ