ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 0-2: Κατήφορος χωρίς τέλος για τους διαβόλους

Burnley's Jay Rodriguez, left, celebrates scoring his side's second goal of the game, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley, at Old Trafford, in Manchester, England, Wednesday, Jan. 22, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Burnley's Jay Rodriguez, left, celebrates scoring his side's second goal of the game, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley, at Old Trafford, in Manchester, England, Wednesday, Jan. 22, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ένα ακόμα σοκ τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά από την Μπέρνλι, που τη νίκησε με 2-0 και πανηγύρισε για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ από το 1962!

Μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που την άφησε στο -30 από την κορυφή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στην Μπέρνλι για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά και να μειώσει τη διαφορά της από την 4η θέση και την Τσέλσι.

Φευ.. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπέστη κάζο άνευ προηγουμένου χάνοντας 2-0 μέσα στο σπίτι της από την Μπέρνλι, με την ομάδα του Σον Ντάις να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη απέναντι στους κόκκινους διαβόλους μετά τον Αύγουστο του 2009 και πρώτη στο Ολντ Τράφορντ μετά από τον Σεπτέμβριο του 1962.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Πόουπ χρειάστηκε ελάχιστες φορές να επέμβει και σα να μην έφτανε αυτό, είδαν την Μπέρνλι να σκοράρει στο 39', στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Ντε Χέα. Εκτέλεση φάουλ, ο Μι κέρδισε την κεφαλιά από τον Μάτιτς και ο Γουντ πρόλαβε τον Μαγκουάιρ, για να εκτελέσει με το αριστερό, φτάνοντας τα 10 γκολ στη φετινή Premier League.

Το δεύτερο χτύπημα για τους παίκτες του Σόλσκιερ και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που σχεδόν γέμισαν το Ολντ Τράφορντ ήρθε στο 56', όταν ο Τζει Ροντρίγκεζ έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερο εκτός περιοχής και κεραυνοβόλησε τον Ντε Χέα για το 2-0 των κλάρετς.

"Θέλουμε πίσω την Γιουνάιτεντ", φώναζε το κοινό των γηπεδούχων στην Stretford End έχοντας στο μυαλό του την ομάδα που σάρωνε τους τίτλους με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της, με την νυν ομάδα να εμφανίζεται όμως ανήμπορη να αντιδράσει και το 0-2 να μένει ως το φινάλε που την άφησε στο -6 από την 4η θέση της βαθμολογίας.

"Λένε πως έχουν ξοδευτεί 600.000.000 λίρες για αυτό το ρόστερ αλλά δεν το βλέπω. Κάθομαι εδώ και νιώθω ντροπιασμένος. Τα νεαρά παιδιά σε όλη τη χώρα δεν θα φοράνε τώρα φανέλες της Γιουνάιτεντ, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει", δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός των κόκκινων διαβόλων και νυν τηλεσχολιαστής, Ρίο Φέρντιναντ.

Είναι δε εντυπωσιακό το γεγονός πως από τότε που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε μόνιμος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, η ομάδα του έχει περισσότερες ήττες (12) στην Premier League παρα νίκες (11)!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΕΡΝΛΙ 0-2 (HIGHLIGHTS):

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (73' Αγκουέρο)

Μπόρνμουθ - Μπράιτον 3-1 (36' Χ.Γουίλσον 41' αυτ. Γκρος 74'Κ.Γουίλσον - 82' Mούι)

Άστον Βίλα - Γουότφορντ 2-1 (68' Λουίζ, 90'+5' Κονσά / 38' Ντίνι)

Έβερτον - Νιούκαστλ 2-2 (30' Κεν, 54' Κάλβερτ-Λιούιν / 90'+4',90'+5'Λεζόν)

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 0-2 (23' Ρέντμοντ, 48' Άρμστρονγκ)

Τσέλσι - Άρσεναλ 2-2 (28' πεν Ζορζίνιο, 84' Αθπιλικουέτα / 64' Μαρτινέλι, 87' Μπεγιερίν)

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 4-1 (24' Μπαρνς, 45+5' Περέιρα, 81' πεν.88' Πέρεθ / 50' πεν. Νομπλ)

Τότεναμ - Νόριτς 2-1 (38' Ντέλε Άλι, 79' Σον/ 70' πεν. Πούκι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 0-2 (39' Γουντ, 56' Ροντρίγκεζ)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Γουλβς - Λίβερπουλ (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ