ΑΓΓΛΙΑ

Μεγάλη νίκη της Νότιγχαμ, 1-0 τη Ντέρμπι Κάουντι

Nottingham Forest's Lewis Grabban scores his side's first goal of the game  during the fourth round English Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest,  at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Nottingham Forest's Lewis Grabban scores his side's first goal of the game during the fourth round English Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest, at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

Σπουδαία νίκη που τη φέρνει σε απόσταση τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο κατέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι "Ρεντς" επικράτησαν 1-0 της Ντέρμπι Κάουντι στο City Ground.

Η εξαιρετική φετινή πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Championship συνεχίστηκε το Σάββατο (9/11). Οι "Ρεντς" τέθηκαν αντιμέτωποι στο City Ground με τη Ντέρμπι Κάουντι και επικράτησαν 1-0 για την 15η αγωνιστική. Έφτασαν έτσι τους 28 βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο είναι στην 5η θέση, που οδηγεί στα playoffs.

Η Γουέστ Μπρομ που είναι πρώτη έχει 33 βαθμούς. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί σημείωσε στο 56' ο Γκρέιμπαν, ο πρώτος σκόρερ της Φόρεστ με επτά τέρματα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετρά πλέον 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 20-13. Υπενθυμίζεται ότι την άνοδο στην Premier League κατακτούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και τη 2η θέση, ενώ ο τρίτος, ο τέταρτος, ο πέμπτος και ο έκτος δίνουν μπαράζ για τον προβιβασμό.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ