ΑΓΓΛΙΑ

Μπερμπάτοφ: "Η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με έκανε να νιώθω σαν σκ@@@"!

Monaco's Dimitar Berbatov gestures after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 soccer match between Arsenal and AS Monaco at the Emirates Stadium in London, Wednesday, Feb. 25, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Monaco's Dimitar Berbatov gestures after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 soccer match between Arsenal and AS Monaco at the Emirates Stadium in London, Wednesday, Feb. 25, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έκρυψε την οργή του για την εικόνα της Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού Λιγκ Καπ με την Σίτι και ζήτησε από τον Ράσφορντ να γίνει πιο σκληρός με τους συμπαίκτες του.

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε σε δύο σερί ματς την συμπολίτισσα Σίτι ήταν τον Απρίλιο του 2010 και έκτοτε αδυνατεί να πανηγυρίσει back-to-back νίκες.

Αυτό αποδείχτηκε και τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να θριαμβεύει στο Έτιχαντ για το πρωτάθλημα (2-1) αλλά να δέχεται στραπάτσο στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, χάνοντας 3-1 στην έδρα της και βλέποντας τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό να μειώνονται αισθητά.

Το γεγονός μάλιστα που έκανε αλγεινή εντύπωση στους φίλους της ήταν η άθλια εικόνα που είχε σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα όταν και δέχτηκε και τα τρία γκολ, με τον πρώην φορ των κόκκινων διαβόλων Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να είναι σκληρός απέναντί της και να στέλνει μήνυμα στον Μάρκους Ράσφορντ να αναλάβει ρόλο ηγέτη.

"Όταν έπαιζα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έλεγε "Δώστε στον Μπέρμπα τη μπάλα και όταν του δίνετε τη μπάλα, μην μένετε ακίνητοι, τρέξτε, επειδή αυτός θα σας βρει".

Χρειάζεται να μάθεις τους συμπαίκτες σου, ποιος είναι αυτός που θα σου δώσει πάσα και ποιος εκείνος που θα κάνει την κούρσα, αυτά τα πράγματα είναι μικρές λεπτομέρειες αλλά και τα πιο σημαντικά.

Ο Ράσφορντ χρειάζεται να γίνει σκληρός με τους συμπαίκτες του, εάν χρειάζεται να υπάρχει καυγάς στον αγωνιστικό χώρο ή να φωνάξει "δώστε μου τη γα@@@@@@ μπάλα", δεν πειράζει, θα πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα για να έρθει η νίκη.

Manchester United's Dimitar Berbatov controls the ball during their Champions League Group C soccer match against Rangers at Ibrox, Glasgow, Scotland, Wednesday Nov. 24, 2010.(AP Photo/Scott Heppell)
Manchester United's Dimitar Berbatov controls the ball during their Champions League Group C soccer match against Rangers at Ibrox, Glasgow, Scotland, Wednesday Nov. 24, 2010.(AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Όλα χρειάζονται στην προσπάθεια που κάνεις για να πάρεις τη νίκη", τόνισε με δηλώσεις του ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός, ο οποίος δεν δίστασε να "κράξει" την Γιουνάιτεντ για την εικόνα που παρουσίασε απέναντι στην Σίτι.

"Μετά από τον πρώτο αγώνα αισθάνομαι σαν σκ@@@. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω από τα στάνταρντ μας, η ομάδα ήταν εκτός τόπου και χρόνου και η Σίτι η καλύτερη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε βελτίωση αλλά δεν ήταν αρκετό, καθώς όταν η Σίτι σου βάζει τρία γκολ είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις την κατάσταση.

Το μόνο καλό είναι πως υπάρχει και αγώνας ρεβάνς. Πολύς κόσμος λέει πως δεν έχει δει χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την Γιουνάιτεντ. Η Σίτι θα μπορούσε να έχει σκοράρει όχι τρία αλλά πέντε γκολ.

Ευτυχώς για την Γιουνάιτεντ, ο Στέρλινγκ δεν είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο. Πιστεύω πάντως ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε από την άθλια εικόνα της Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο και όχι από την καλή εμφάνιση της Σίτι".

Υπενθυμίζεται πως Σίτι και Γιουνάιτεντ συγκρούονται στις 29 Ιανουαρίου στο Έτιχαντ στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ ενώ η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Σόλσκιερ είναι το ερχόμενο Σάββατο (11/1, 17:00), απέναντι στην Νόριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μ.Γιουνάιτεντ: Όχι στην Ίντερ για την πώληση του Γιανγκ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ