ΑΓΓΛΙΑ

Ακάθεκτη η Σίτι στο δρόμο προς τα τέσσερα τρόπαια!

Manchester City's Leroy Sane, right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Newport County and Manchester City at Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Leroy Sane, right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Newport County and Manchester City at Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και με τέσσερα γκολ έφτασε στο επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Νιούπορτ που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup (VIDEOS).

Ο εκπληκτικός Φεβρουάριος της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς αυτό το μήνα, με την τελευταία της επιτυχία να είναι το 4-1 στην έδρα της Νιούπορτ της League 2 που την έστειλε στα προημιτελικά του FA Cup και την κράτησε ζωντανή στη διεκδίκηση τεσσάρων τροπαίων τη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αξιόμαχοι και όχι μόνο κράτησαν στο μηδέν τους πρωταθλητές Αγγλίας αλλά είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Μπάκινσον να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Έντερσον να πραγματοποιεί τεράστια απόκρουση!

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η διαφοράς εμπειρίας και ποιότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε ανάγλυφα στον (κακό) αγωνιστικό χώρο, με την Σίτι να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα.

Ο Σανέ άνοιξε στο σκορ στο 51' με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή ενώ στο 75' ήταν η σειρά του νεαρού Φόντεν (πήρε φανέλα βασικού) να σκοράρει, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 88' η Νιούπορτ σκόραρε με τον Άμοντ (κέρδισε τις μονομαχίες με τους αμυντικούς και πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Έντερσον που είχε βγει εκτός εστίας) και φάνηκε να ξαναμπαίνει στο ματς κάνοντας το 1-2, όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ.

Μόλις 71 δευτερόλεπτα αργότερα ο Φόντεν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 3-1 και βάζοντας τίτλους τέλους στο ματς ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μαχρέζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Οταμέντι, Ζιντσένκο, Φόντεν, Φερναντίνιο (79' Λαπόρτ), Νταβίντ Σίλβα (82' Γκιουντογκάν), Μαχρέζ, Σανέ, Γκαμπριέλ Ζεζούς

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ