ΑΓΓΛΙΑ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκλεισε με νίκη και πεντάδα το 2019

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 1-0 τη Γουίγκαν στο City Ground με γκολ του Φιγκεϊρέδο και με παιχνίδι λιγότερο ανέβηκε στην πεμπτη θέση. Ο Ζοάο Καρβάλιο που συνδέεται με τον Ολυμπιακό έπαιξε 56 λεπτά.

Το 2019 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Ρεντς επικράτησαν 1-0 εντός έδρας της Γουίγκαν, με γκολ που σημείωσε στο 60' ο Τομπίας Φιγκεϊρέδο. Πλέον, παρότι έχουν παιχνίδι λιγότερο, βρίσκονται στην 5η θέση της Championship ύστερα από 24 παιχνίδια.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έφτασε τους 40 βαθμούς, με απολογισμό έντεκα νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Η δεύτερη Φούλαμ είναι στο +2 από τη Φόρεστ, ενώ η τέταρτη Μπρέντφορντ έχει και αυτή 40 βαθμούς.

Ο Ζοά Καρβάλιο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 56' από τον προπονητή του, Σαμπρί Λαμουσί.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νότιγχαμ είναι την Πρωτοχρονιά, πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπλάκμπερν (17.00). Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας στο τέλος της σεζόν εξασφαλίζουν την απευθείας άνοδο στην Premier League. Ο 2ος, ο 3ος, ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος θα δώσουν αγώνες playoffs και ο πρώτος του μίνι πρωταθλήματος εξασφαλίζει την τρίτη θέση της ανόδου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

(25η αγωνιστική)

Μπρίστολ Σίτι - Λούτον 3-0

Σουόνσι - Μπάρνσλεϊ 0-0

Χάντερσφιλντ - Μπλάκμπερν 2-1

Γουέστ Μπρομ - Μίντλεσμπρο 0-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Κάρντιφ 1-2

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουίγκαν 1-0

Μπέρμιγχαμ - Λιντς 4-5

Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς - Χαλ 1-2

Πρέστον - Ρέντινγκ 0-2

Μίλγουλ - Μπρέντφορντ 1-0

Φούλαμ - Στόουκ 1-0

Δευτέρα 31/12

Ντέρμπι Κάουντι - Τσάρλτον 21.45

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ