Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε στους Times, την απειλή που δέχθηκε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επειδή είχε αποφασίσει να πάρει μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του '06 τον τραυματία Γουέιν Ρούνεϊ.

Το 2006 ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ τον τραυματία Γουέιν Ρούνεϊ. Η απόφαση αυτή του Σουηδού προπονητή δεν άρεσε καθόλου στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όπως αποκάλυψε ο Έρικσον σε συνέντευξή του στους Times, η "αλεπού" τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον απείλησε.

ADVERTISING

Ο Έρικσον, λοιπόν, λέει στην αφήγησή του ότι χτύπησε το τηλέφωνό του γύρω στις επτά το πρωί. Όταν το σήκωσε στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο εξαγριωμένος Φέργκιουσον, που σύμφωνα με τον Σουηδό τεχνικός, άρχισε να του μιλάει σε έντονο τόνο: "Γεια σου Σβεν, τι κάνεις; Θα σε σκοτώσω! Έχεις τελειώσει. Μην πάρεις τον Ρούνεϊ γιατί θα σε σκοτώσω".

ADVERTISING

Ξαφνιασμένος ο Έρικσον όπως ήταν εκείνη τη στιγμή, αποκάλυψε στους Times ότι δεν είχε κάτι άλλο παρά να σταθεί απέναντι στον εμβληματικό προπονητή της Γιουνάιτεντ και να υποστηρίξει την απόφασή του: "Αντε γ#@@. Τι σου συμβαίνει; Και εκείνος συνέχισε να ουρλιάζει. Τότε κι εγώ του είπα: Άλεξ, θα πάρω τον Ρούνεϊ. Καλές διακοπές. Τσάο".