ΑΓΓΛΙΑ

Ο Κάραγκερ αποθέωσε την Γιουνάιτεντ για το σούπερ 30λεπτο με την Σίτι

Ο Κάραγκερ αποθέωσε την Γιουνάιτεντ για το σούπερ 30λεπτο με την Σίτι

Ο Τζέιμι Κάραγκερ αποθέωσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια που να έπαιξε καλύτερα κόντρα στην Σίτι σε σχέση με τους κόκκινους διαβόλους.

Αν και είναι ομολογουμένως η καλύτερη ομάδα στο Νησί την τελευταία διετία και επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κόντρα στην Λίβερπουλ του Κλοπ και δύο τρανές αποδείξεις είναι η φετινή της ήττα με 3-1 στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα και εκείνη του 2018 στο Champions League με 3-0 στο ίδιο γήπεδο.

Σύμφωνα ωστόσο με τον παλαίμαχο αμυντικό των κόκκινων (και πρωταθλητή Ευρώπης του 2005) και νυν τηλεσχολιαστή, Τζέιμι Κάραγκερ, η ομάδα που κατάφερε να αποδώσει καλύτερα από κάθε άλλη σε τετ α τετ με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ ήταν η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ το περασμένο Σάββατο.

Ράσφορντ και Μαρσιάλ ήταν οι σκόρερ των τερμάτων των κόκκινων διαβόλων στο 2-1 υπέρ της ομάδας τους στο Ετιχάντ απέναντι στην πρωταθλήτρια Σίτι, με τον Κάραγκερ να τους αποθεώνει μέσω της εκπομπής Monday Night Football.

Manchester United's Anthony Martial, second right, scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Anthony Martial, second right, scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Νομίζω πως η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ στα πρώτα 30 λεπτά του ντέρμπι είναι το καλύτερο ημίωρο που έχω δει από κάποια ομάδα κόντρα στην Σίτι τα τρία τελευταία χρόνια.

Ήταν σίγουρα και η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, όμως αυτή τη φορά ήταν εκτός έδρας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στα καλύτερά της, ήταν ισοπεδωτική.

Έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλή ταχύτητα. Πολλά λέγονται για την Σίτι, αλλά ακόμα και στα καλύτερά της η Σίτι, θα αντιμετώπιζε δυσκολίες. Η Γιουνάιτεντ ήταν εξωπραγματική", δήλωσε σχετικά με το ντέρμπι του Μάντσεστερ, που έφερε την Σίτι στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της φετινής Premier League.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-4 (HIGHLIGHTS):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι - Γιουναιτεντ: Ράσφορντ και Μαρσιάλ πάγωσαν το Έτιχαντ
Σίτι - Γιουνάιτεντ: Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με απόφαση του VAR!
Σίτι - Γιουνάιτεντ: Πέταξαν αναπτήρες και μπουκάλι στην πλάτη του Φρεντ!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ