ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να μπει "σφήνα" στην υπόθεση Ράμσεϊ με νούμερα που ζαλίζουν

West Ham's Michail Antonio left, vies for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
West Ham's Michail Antonio left, vies for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Μάρκο Σίλβα είναι φαν των ακριβών μεταγραφών και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλει να φέρει στην Έβερτον τον Άρον Ράμσεϊ τον οποίο... φλερτάρουν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άρον Ράμσεϊ δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, γεγονός που αυξάνει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ν' αφήνει το "Emirates" και να έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Αγγλίας όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ στο Νησί και η Έβερτον σκοπεύει να κυνηγήσει τον Ουαλό σταρ, προσφέροντάς του ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής των "ζαχαρωτών", Μαρσέλ Μπραντς σε συνεννόηση με τον Μάρκο Σίλβα φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή ένα συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 171.000 ευρώ (γράφει η "Sun"), κάτι παραπάνω από 8.000.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι η ομάδα του Μερσεϊσάιντ είχε κάνει μεταγραφές αξίας 99,8 εκατ. ευρώ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Ρισάλριζον που κόστισε 39,2 εκατ. ευρώ, ο Μίνα με 30,2 εκατ. ευρώ και ο Ντιν με 20,3 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Μπέρναρντ που πήγε ως ελεύθερος, αλλά με υψηλό συμβόλαιο.

Επίσης, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν την Άρσεναλ να πουλάει τον Ράμσεϊ τον ερχόμενο Γενάρη μ' ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τα 15.000.000 ευρώ, αφού έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος αν κι εφόσον φυσικά δεν γίνει η ανατροπή και ανανεώσει με τους "Κανονιέρηδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ