ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Φιάσκο της Σίτι με αυτογκόλ στο 90' και νέα γκέλα από την Πάλας

Manchester City's Sergio Aguero reacts after Crystal Palace's Cenk Tosun scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero reacts after Crystal Palace's Cenk Tosun scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Νέο στραβοπάτημα της Σίτι. Οι Πολίτες γύρισαν το ματς κόντρα στην Πάλας, αλλά με αυτογκόλ στο 90' πήραν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Στα ρηχά η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 με την Σέφιλντ. Ματσάρα το Σαουθάμπτον - Γουλβς.

Η πρώτη ημέρα της 23ης αγωνιστικής της Premier League ήταν φοβερή. Έξι αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον και φοβερή διακύμανση. Ας αρχίσουμε το αγγλικό ταξίδι με το κρισιμότερο παιχνίδι που δεν ήταν άλλο πέραν του Σίτι - Πάλας.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2 και νέα γκέλα για τους πρωταθλητές που κοιτούν στην κορυφή την Λίβερπουλ με κιάλια. Ο Χόγκσον είδε τους ποδοσφαιριστές τους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης πάρα το σφυροκόπημα των γηπεδούχων. Σκόρερ του 0-1 ο Τοσούν με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγκουέρο πήρε από το χέρι την ομάδα του και με δύο γκολ στο 82' και στο 87' μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 υπέρ της ομάδας του. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γκουαρδιόλα θα πανηγύριζε ένα αγχωτικό τρίποντο, προδόθηκε από την άμυνά του. Ο Ζαχά στην τελευταία επίθεση πέρασε με τέτοιο τρόπο την μπάλα που ο Φερναντίνιο στο 90ο λεπτό έστειλε τη στρογγυλή θεά στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Σίτι, πλέον, είναι 13 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και με δύο ματς περισσότερα! Η ψαλίδα έχει ανοίξει επικίνδυνα.

ΨΑΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η Άρσεναλ δεν έπαιξε κανένα τρομερό ποδόσφαιρο, ωστόσο μπόρεσε στο 45' να πάρει το προβάδισμα με 1-0 απέναντι στην όμορφη ομάδα που λέγεται Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αλλά στο τέλος της ημέρας νίκη δεν πανηγύρισαν στο Λονδίνο. Ο Φλεκ στο 83ο λεπτό με όμορφο σουτ έκανε το 1-1, χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του που βάσει εικόνας το άξιζε.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε το Σαουθάμπτον - Γουλβς. Οι Άγιοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά οι Λύκοι με τρομερή ανατροπή πήραν το ματς με 3-2! Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς διαμορφώθηκαν όλα τα ματς της ημέρας, όπως και η βαθμολογία:

Γουότφορντ - Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ - Σέφιλντ 1-1

Γουέστ Χαμ - Έβερτον 1-1

Σίτι - Πάλας 2-2

Μπράιτον - Βίλα 1-1

Νόριτς - Μπόρνμουθ 1-0

Σαουθάμπτον - Γουλβς 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ