ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Λάθος όλες οι υποδείξεις του VAR για πέναλτι στα ματς της Πέμπτης

Premier League: Λάθος όλες οι υποδείξεις του VAR για πέναλτι στα ματς της Πέμπτης

Τρεις υποδείξεις σε περιπτώσεις πέναλτι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (09/07) στα ματς της Premier League ήταν λανθασμένες όπως παραδέχτηκαν οι διοργανωτές. (VIDEOS)

Το VAR δεν τα πήγε τόσο καλά στους αγώνες της Πέμπτης (09/07) για την Premier League, αφού όπως παραδέχτηκε άνθρωπος της διοργανώτριας αρχής στο BBC σε τρεις περιπτώσεις υπήρξε λανθασμένη απόφαση.

Η πρώτη αφορά το πέναλτι που δόθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπρούνο Φερνάντες πάτησε πάνω στο πόδι του Κόνσοα με τον διαιτητή και το VAR να συμφωνούν ότι υπήρχε παράβαση, κάτι που αποδείχτηκε λανθασμένο. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν από τον αγώνα της Έβερτον με την Σαουθάμπτον. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αντρέ Γκόμες στον Πράους, δίχως ωστόσο να υπάρχει παράβαση σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Premier League. Ο Πράους έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δείτε τη φάση μετά το 52ο δευτερόλεπτο.

Η τρίτη περίπτωση αφορά ένα πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Αναφερόμαστε στη φάση του Χάρι Κέιν ο οποίος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τζόσουα Κινγκ, αλλά ο διαιτητής Πολ Τίρνεϊ δεν καταλόγισε παράβαση.

Και στις τρεις περιπτώσεις το VAR θα έπρεπε να βοηθήσει τους διαιτητές κάτι που δεν έγινε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ