Οι ομάδες της Premier League ήρθαν σε συμφωνία ώστε το μεταγραφικό παζάρι να κρατήσει για 10 εβδομάδες με ημερομηνία έναξης στις 27 Ιουλίου και λήξεις στις 5 Οκτωβρίου.

Οι σύλλογοι της Premier League αναμένεται να αποφασίσουν υπέρ της πρότασης να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο στις 27 Ιουλίου, μία μέρα μετά την λήξη της σεζόν δηλαδή, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, ήτοι 10 εβδομάδες. Όλοι οι σύλλογοι της Premier League είχαν διορία μέχρι τις 5 το απόγευμα να ψηφίσουν σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

ADVERTISING

Επιπλέον, οι ομάδες αναμένεται να συμφωνήσουν και στην επέκταση της μεταγραφικής περιόδου για δύο εβδομάδες, μεταξύ των ομάδων της Premier League και του EFL μόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραπωλησίες, από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα, δεν θα μπορούν να γίνονται μεταξύ συλλόγων της Premier League, όπως και με ομάδες άλλων χωρών.

ADVERTISING

Αυτή η επέκταση γίνεται για να μπορ διευθετήσει κυρίως τους διαγωνισμούς με συλλόγους της Premier League, αλλά και τις ενδεχόμενες πωλήσεις ή αγορές. Στο τελευταίο συμβούλιο των μετοχών της Πέμπτης, οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων αποφάσισαν να καθυστερήσουν την απόφαση, μέχρι να έρθουν σε συμφωνία με την EFL για την επέκταση.