ΑΓΓΛΙΑ

Πρόεδρος Λιντς: "Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Ζλαταν, ίσως πάμε για Καβάνι"

PSG's Edinson Cavani celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Λιντς ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Premier League, με τον πρόεδρό της να αναφέρεται στις περιπτώσεις των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Έντινσον Καβάνι.

Ο πρόεδρος της Λιντς Αντρέα Ραντριτζάνι, μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, μετά την άνοδο στην Premier League. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προσπάθησε να φέρει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον Ιανουάριο, και ότι δεν αποκλείει να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι.

Πιο αναλυτικά, ο Ραντριτζάνι δήλωσε για τον Σουηδό σέντερ φορ: "Να πάρω τον Ιμπραχίμοβιτς; Το προσπαθήσαμε τον Ιανουάριο, αλλά επέλεξε την Μίλαν και η ιδέα εξαφανίστηκε.

Πιστεύω είναι πολύ αργά τώρα. Αλλάξαμε την γνώμη μας και λόγω της έντασης του αγγλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε συνεχίσουμε έτσι".

Για τον Καβάνι είπε: "Δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτό με τον προπονητή, ποτέ δεν κάνουμε τίποτα χωρίς να συνεργαστούμε μαζί του. Ασφαλώς και έχουμε σκεφτεί γι'αυτόν (Καβάνι), είναι ακόμα ελεύθερος. Θα το δούμε στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λιντς: Επιστρέφει στην Premier League μετά από 16 χρόνια
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ