ΑΓΓΛΙΑ

Σάλα: Η Κάρντιφ τίμησε τη μνήμη του με ξεχωριστό τρόπο

Nantes soccer team supporters stand by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France, Wednesday, Jan.30, 2019. Sala disappeared over the English Channel on Jan. 21, 2019 as it flew from France to Wales. Sala had just been signed by Premier League club Cardiff. (AP Photo/Thibault Camus)
Nantes soccer team supporters stand by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France, Wednesday, Jan.30, 2019. Sala disappeared over the English Channel on Jan. 21, 2019 as it flew from France to Wales. Sala had just been signed by Premier League club Cardiff. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Κάρντιφ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα με ιδιαίτερο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στην αποστολή για το πρόγραμμα του αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας με την Ρέντινγκ.

Ο αγώνας της Ρέντινγκ με την Κάρντιφ για τον 4ο γύρο του FA Cup απέκτησε ιδιαίτερη σημασία πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα και η αιτία ακούει στο όνομα "Εμιλιάνο Σάλα".

Ο Αργεντινός που τον Ιανουάριο του 2019 σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το θάνατό του, καθώς έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα όντας σε πτήση που τον μετάφερε από την Γαλλία στην Αγγλία για να κλείσει τη μεταγραφή του από την Ναντ στην Κάρντιφ.

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό του και πέρα από την πρωτοβουλία των παικτών της Ναντ που θα φορέσουν ξεχωριστή φανέλα με τα χρώματα της Αργεντινής προς τιμήν του στον αγώνα με την Μπορντό την Κυριακή, σε μία συγκινητική ενέργεια προχώρησε η Κάρντιφ.

Σάλα: Η Κάρντιφ τίμησε τη μνήμη του με ξεχωριστό τρόπο

Οι Ουαλοί συμπεριέλαβαν τον όνομα του Εμιλιάνο Σάλα στην αποστολή για τον αγώνα του FA Cup με την Ρέντινγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο match programme της αναμέτρησης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα πως ούτε εκείνοι έχουν ξεχάσει τον αδικοχαμένο Αργεντινό φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ