ΑΓΓΛΙΑ

Συμμορία ληστών "σήκωσε" την έπαυλη του Άσλεϊ Κόουλ

Συμμορία ληστών "σήκωσε" την έπαυλη του Άσλεϊ Κόουλ

Θύμα ληστείας έπεσε ο άλλοτε μπακ της Άρσεναλ και της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ. Συμμορία εισέβαλε στην οικία του και έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι απειλήθηκε και τον έδεσαν σε καρέκλα.

Συμμορία μασκοφόρων ληστών έκαναν επιδρομή στην πολυτελή κατοικία του Άσλεϊ Κόουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, έχοντας νωρίτερα βρει τρόπο να εισβάλουν στη μανσιόν από την πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο 39χρονος άλλοτε μπακ της Άρσεναλ και της Τσέλσι βρισκόταν στην οικία του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα όχι μόνο απειλήθηκε, αλλά τον έδεσαν σε μια καρέκλα.

Πηγή ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα: "Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Οι ληστές φάνηκαν να γνωρίζουν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν για να κλέψουν, ήταν επαγγελματίες".

Ο Άγγλος, νυν τηλεσχολιαστής, ήταν συγκλονισμένος από την περιπέτεια που πέρασε, την ίδια ώρα που οι αρχές εξακολουθούν να κυνηγούν τη συμμορία που πραγματοποίησε την ληστεία στη μανσιόν του, στην περιοχή Fetcham.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ