ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος εποχής για τον Σον Ράιτ-Φίλιπς

Queens Park Rangers' Shaun Wright-Phillips is seen in action playing against Tottenham Hotspur during their English Premier League soccer match at Rangers Loftus Road stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2013. (AP Photo/Alastair Grant)
Queens Park Rangers' Shaun Wright-Phillips is seen in action playing against Tottenham Hotspur during their English Premier League soccer match at Rangers Loftus Road stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2013. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του πήρε ο Σον Ράιτ-Φίλιπς. Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στις ΗΠΑ. Από το 2004 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε και σε 36 ματς με την εθνική Αγγλίας.

Σε ηλικία 37 ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Σον Ράιτ-Φίλιπς. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος από το 2004 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε και σε 36 ματς με την εθνική της χώρας του, μετρώντας έξι γκολ, σταματάει την καριέρα του.

Ο Φίλιπς (υιοθετημένος γιος του Ίαν Ράιτ) αγωνίστηκς σε Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και ΚΠΡ, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεταξύ άλλων, κατέκτησε ήταν το πρωτάθλημα το 2006 και το Κύπελλο το 2007, ενώ το 2005 είχε επιλεγεί στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ