ΑΓΓΛΙΑ

Τετράδα με Γκρέιμπαν η Νότιγχαμ!

Nottingham Forest's Lewis Grabban scores his side's first goal of the game  during the fourth round English Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest,  at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Nottingham Forest's Lewis Grabban scores his side's first goal of the game during the fourth round English Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest, at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

Η Νότιγχαμ νίκησε 3-2 την Μπλάκμπερν στο Σίτι Γκράουντ με πρωταγωνιστή των Λιούις Γκρέιμπαν έπιασε τετράδα με ποδαρικό με το δεξί στο 2020, ισοβαθμώντας με ματς λιγότερο μάλιστα με την Μπρέντφορντ στην τρίτη θέση της Championship!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε στο Σίτι Γκράουντ την Μπλάκμπερν για την Championship και πανηγύρισε αγχωτική, αλλά πολύ σημαντική νίκη με 3-2, μπαίνοντας με το δεξί στο 2020.

Οι ρεντς άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Λόλι μετά από ασίστ του Κας. Μέσα σε τρία λεπτά διεύρυναν το προβάδισμά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρέιμπαν, αλλά οι Ρόβερς μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Ντάουνινγκ μετά από ασίστ του Άρμστρογνκ στο 39ο λεπτό.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αμεόμπι έδωσε την ασίστ στον Γκρέιμπαν και ο 31χρονος Άγγλος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο ματς και τρίτο της Νότιγχαμ Φόρεστ για το 3-1, ενώ το αυτογκόλ του Γουόρολ στο 71ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-2).

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέβηκε στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με ματς λιγότερο μάλιστα με την Μπρέντφορντ (υστερεί στην ισοβαθμία). Την κούρσα της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος οδηγεί η Λιντς με 51 βαθμούς, όσους και η Γουέστ Μπρομ.

Οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Premier League, ενώ η τρίτη, τέταρτη, πέμπτη και έκτη στα playoffs για ένα ακόμη εισιτήριο στην κορυφαία κατηγορία.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ