ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ - Σαουθάμπτον 3-2: Στους "16" με φοβερή ανατροπή τα σπιρούνια

Tottenham's Lucas Moura celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fourth round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Lucas Moura celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fourth round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 72ο λεπτό όμως με τα γκολ των Μόουρα και Σον υπέταξε με 3-2 την Σαουθάμπτον και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του FA Cup (VIDEOS).

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη (δύο ανατροπές) και απολύτως χορταστικό από άποψη τερμάτων παιχνίδι, η Τότεναμ επιβλήθηκε 3-2 της Σαουθάμπτον σε αγώνα ρεβάνς των δύο ομαδων στο Λονδίνο (1-1 το πρώτο ματς στο Σεντ Μέρις) και πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα σπιρούνια ήταν εκείνα που άνοιξαν το σκορ στο 12' με αυτογκόλ του Στίβενς (η μπάλα κόντραρε στο σώμα του σε σουτ του Εντομπελέ και ξεγέλασε τον Γκαν), όμως οι άγιοι δεν πτοήθηκαν και έφτασαν σε ανατροπή.

Ο Λονγκ ισοφάρισε 1-1 στο 34' πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μακριά από τον Σεντ Μέρις από τον Απρίλιο του 2019 ενώ ο Ινγκς με υπέροχο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 72' έκανε το 2-1 για την Σαουθάμπτον, φτάνοντας τα 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζον!

Εκεί όμως που η ομάδα του Χάσενχουτλ άρχισε να πιστεύει σε μία σπουδαία πρόκριση μέσα στο Tottenham Hotspur Stadium, εκείνη του Μουρίνιο αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και έκανε με τη σειρά της ανατροπή, για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους "16" του FA Cup.

Ο Μόουρα με εκπληκτικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα στο 78' έχοντας έτσι συμμετοχή σε 7 γκολ σε 9 ματς που έχει ξεκινήσει βασικός σε αγώνες Κυπέλλου (3 γκολ - 4 ασίστ) ενώ στο 87' ο Σον έκανε το 3-2 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έστειλε τους Λονδρέζους στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την Νόριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο για Κέιν: "Ισως μας βοηθήσει στο προτελευταίο παιχνίδι"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ