ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ: Τέσσερις αγωνιστικές στον Ντάιερ για το ντου στις κερκίδες

Τότεναμ: Τέσσερις αγωνιστικές στον Ντάιερ για το ντου στις κερκίδες

Ο Έρικ Ντάιερ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 40.000 λιρών για την άνοδο του στις κερκίδες και τον καυγά που είχε με οπαδό στην αναμέτρηση Τότεναμ - Νόριτς.

Ήταν 5 Μαρτίου όταν η Τότεναμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του FA Cup από τη Νόριτς, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Κι αυτό γιατί δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, ο Έρικ Ντάιερ πήδηξε στις εξέδρες και όρμησε σε φίλαθλο που καθόταν στις πρώτες σειρές.

Ο παίκτης της Τότεναμ ήρθε στα χέρια με τον άγνωστο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξηγεί λίγη ώρα αργότερα πως αφορμή αποτέλεσε ένα επεισόδιο του φιλάθλου με τον αδελφό του 26χρονου παίκτη.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο συγκεκριμένος φίλαθλος έβριζε τους παίκτες της Τότεναμ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο μικρότερος αδελφός του Έρικ Ντάιερ αντέδρασε και μόλις ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε το σκηνικό, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έφτασε τρέχοντας μέχρι τις εξέδρες, σοκάροντας τον κόσμο που έβλεπε όσα γίνονταν.

Όλα τα παραπάνω δεν γινόταν να μείνουν έτσι. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας τιμώρησε με αποκλεισμό τεσσάρων ματς και πρόστιμο 40.000 λιρών τον παίκτη της Τότεναμ.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ