EURO 2016

Αλλοίωση αποτελέσματος με ακυρωθέν γκολ στο Ουγγαρία - Αζερμπαϊτζάν

Αλλοίωση αποτελέσματος με ακυρωθέν γκολ στο Ουγγαρία - Αζερμπαϊτζάν

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντένις Χίγκλερ ακύρωσε κανονικό γκολ του Αζερμπαϊτζάν στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας ματς με την Ουγγαρία, προκαλώντας αλλοίωση αποτελέσματος και δεδομένων πρόκρισης στον όμιλο (VIDEO)

Η Ουγγαρία υποδέχθηκε το Αζερμπαϊτζάν στη Βουδαπέστη, τo νίκησε (1-0) με γκολάρα του αριστερού μπακ του Άρη, Μιχάλι Κόρχουτ, κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Ολλανδός διαιτητής της αναμέτρησης της Βουδαπέστης, Ντένις Χίγκλερ, ακύρωσε κανονικό γκολ των Αζέρων στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου της αναμέτρησης.

Ο ρέφερι θεώρησε ότι ο Μουσταφαζάντε χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όπως φάνηκε κι από ριπλέι δεν υπήρχε επαφή με το χέρι. Η μπάλα χτύπησε στο στήθος του μετά την απόκρουση του Γκουλάσι για να καταλήξει στα δίχτυα.

Έτσι, δεν πρόκειται απλά για μια αλλοίωση αποτελέσματος (δεν υπάρχει VAR στην προκριματική διαδικασία), αλλά και για αλλοίωση των δεδομένων πρόκρισης από τον όμιλο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Δείτε τη βαθμολογία στον όμιλο:

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ