EURO 2016

Game of Thrones στο ποδόσφαιρο μέσω Euro 2020!

Game of Thrones στο ποδόσφαιρο μέσω Euro 2020!

Οι άνθρωποι της UEFA εμπνεύστηκαν από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones" και δημιούργησαν ένα video με ανάλογο ύφος για τη διαφήμιση της τελικής φάσης του Euro 2020.

Η φρενίτιδα για το "Game of Thrones", τη σειρά που φιλοδοξεί να πάρει τα ηνία ως η πιο δημοφιλής όλων των εποχών, είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει πλέον τα σύνορα της τηλεόρασης και επεκτείνεται στο ποδόσφαιρο.

Η απόδειξη έρχεται από τον λογαριασμό Roma UEFA EURO 2020 στο Twitter, με τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να εμπνέονται από την ιστορία της σειράς με τα επτά βασίλεια και τις μάχες για την κατάληψη του Σιδερένιου Θρόνου και να δημιουργούν ένα εξαιρετικό video.

Όπως στους τίτλους αρχής στη σειρά βλέπουμε να περνάνε μπροστά μας τα επτά βασίλεια και να μεταφερόμαστε σε έναν παραμυθένιο κόσμο, έτσι και στο video που δημιουργήθηκε, γίνεται αναφορά στις 12 πόλεις που θα είναι πρωταγωνίστριες το καλοκαίρι του 2020, φιλοξενώντας η κάθε μία αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2020.

Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκαρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη είναι οι πόλεις όπου θα διεξαχθούν οι μάχες για την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου και τον τελικό στις 12 Ιουλίου.

"Ένας νέος "έφτασε ο χειμώνας"... μία μοναδική και άχαστη έκδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο έρχεται σε 12 πόλεις. Ποιος θα καθίσει στο θρόνο της Ευρώπης;" είναι το ερώτημα.

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ