EURO 2016

Ο Βεράτι αποθέωσε τον Ζορζίνιο για την εμφάνιση με την Ελλάδα

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το εγκώμιο του Ζορζίνιο έπλεξε ο Μάρκο Βεράτι μετά την άνετη νίκη της Ιταλίας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο μέσος της Τσέλσι θυμίζει τον Τιάγκο Μότα.

Η Ιταλία ήταν ισοπεδωτική το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ελλάδα, επικρατώντας 3-0 και κάνοντας το "3 στα 3" στην εκκίνηση των προκριματικών του Euro 2020, και σύμφωνα με τον Μάρκο Βεράτι ένας από τους παίκτες που έλαμψε για την σκουάντρα ατζούρα ήταν ο Ζορζίνιο.

"Δουλέψαμε καλά μαζί και ο Ζορζίνιο μου θυμίζει πραγματικά τον Τιάγκο Μότα, έναν ακόμα παίκτη που έπαιζε απλά αλλά έκανε τη διαφορά για την ομάδα", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport Italia" ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, για να προσθέσει για την εμφάνιση της εθνικής Ιταλίας:

"Παίξαμε ως ομάδα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή για όλους. Μου αρέσει το στιλ ποδοσφαίρου που παίζει η Εθνική Ιταλίας και ο προπονητής έχει πολύ σωστή τακτική.

Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι αρκετούς παίκτες που να είναι χαρούμενοι κρατώντας τη μπάλα και κάνοντας πάσες, επειδή όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαντσίνι: "Κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο"
Ινσίνιε: "Αυτή η νίκη είναι ένα μεγάλο βήμα προς το Euro"
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ