EURO 2016

Ζέκα: "Δεν υπήρχαμε"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας δεν... υπήρχε στην εντός έδρας ήττα (2-3) από την αντίστοιχη της Αρμενίας. Ψυχολογικό κι όχι μόνο αγωνιστικό χαρακτήρισε το πρόβλημα ο Λεονάρντο Κούτρης.

Κακή εμφάνιση σε ένα ακόμη παιχνίδι η Εθνική, δέχτηκε ξανά τρία γκολ και ηττήθηκε με 2-3 από την Αρμενία στο άδειο ΟΑΚΑ, με την πρόκριση στο Euro 2020 να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Ο Ζέκα υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας δεν... υπήρχε, ωστόσο εκτίμησε ότι τα προκριματικά του Euro 2020 έχουν δρόμο ακόμη.

"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα, μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, να πάρουμε κάτι από το ματς, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Είμαστε τώρα σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά έχει κι άλλα παιχνίδια ο όμιλος. Πρέπει να πάμε και να μαζέψουμε βαθμούς.

Πρέπει να πούμε την αλήθεια, κάναμε πολλά λάθη και όποιος παίζει να παίζει καλύτερα. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε νομίζω, δεν παίξαμε όπως στο δεύτερο, προσπαθήσαμε αλλά μετά το τρίτο γκολ ήταν πολύ δύσκολο για μας κυρίως ψυχολογικά.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα δεν σημαίνουν τίποτα, όλοι μπορούν να παίξουν, ο κόουτς αποφάσισε να παίξουν αυτοί που έπαιξαν. Τώρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να πιστεύουμε, υπάρχουν πιθανότητες. Να δούμε τι κάναμε, να δούμε τα λάθη μας και να αλλάξουμε για τα επόμενα παιχνίδια μας".

ΚΟΥΤΡΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ"

Ο Λεονάρντο Κούτρης υποστήριξε ότι η ευθύνη είναι συλλογική. Στάθηκε κι αυτός στ' ατομικά λάθη, ενώ απέφυγε να χαρακτηρίσει ως δικαιολογία την κούραση.

"Εμείς φταίμε. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όταν δέχεσαι γκολ από συνεργασία ή σουτ, λες οκ μπράβο στον αντίπαλο. Αλλά εμείς ήταν από δικά μας λάθη. Το θέμα είναι και ψυχολογικό. Οχι μόνο αγωνιστικό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δώσαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε. Παλέψαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Ελπίδα υπάρχει. Οσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει και ελπίδα. Αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος. Θα παλέψουμε, μήπως γίνει το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Αυτό που θέλουμε είναι να καθαρίσει το κεφάλι μας. Αισθανόμαστε στεναχώρια και πίκρα. Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη".

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ