EURO

Κριστιάνο: "Ήπια ένα ποτήρι σαμπάνια και μέθυσα μετά τον τελικό του Euro"

Portugal's Cristiano Ronaldo runs celebrating after scoring a goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo runs celebrating after scoring a goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι μέθυσε με ένα ποτήρι σαμπάνια μετά την κατάκτηση του Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει ελαττώματα.

Την κατάκτηση του Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας χαρακτήρισε ως τον πιο σημαντικό τίτλο στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ίβηρας σταρ της Γιουβέντους σε συνέντευξή του στο DAZN διηγήθηκε μια ανέκδοτη μέχρι σήμερα ιστορία μετά τον τελικό στο Παρίσι. Αποκάλυψε ότι μέθυσε με ένα μόλις ποτήρι σαμπάνια για να γιορτάσει την επιτυχία.

"Το πιο σημαντικό τρόπαιο στην καριέρα μου είναι αυτό που κέρδισα με την εθνική Πορτογαλίας. Γέλασα, έκλαψα, έκανα τον προπονητή, υπέφερα. Μέθυσα μετά το ματς. Έκλαψα τόσο που έβαλα μόνο ένα ποτήρια σαμπάνια μετά το ματς και μέθυσα. Γενικά δεν πίνω, αλλά αυτή η ημέρα ήταν ιδιαίτερη. Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος για εμένα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τα ελαττώματά του: "Είμαι πολύ έξυπνος και δεν έχω ελαττώματα. Είμαι πάντα επαγγελματίας".

Για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Serie A: "Κατέκτησα το βραβείο. Τώρα είμαι εγώ, δεν ξέρω ποιος θα είναι του χρόνου. Είναι καλό. Ψήφισαν οι παίκτες για εμένα και στη Serie A παίζουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Photo credits: AP Images

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ