EURO

Πορτογαλία - Ισπανία 0-2: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ19 η φούρια ρόχα

Πορτογαλία - Ισπανία 0-2: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ19 η φούρια ρόχα

Η Ισπανία νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στο Ερεβάν χάρη σε δύο γκολ του επιθετικού της Βαλένθια, Φεράν Τόρες και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19. Αυτό ήταν 11ο τρόπαιο της φούρια ρόχα και την καθιστά πολυνίκη στην ηλικιακή κατηγορία.

Στην ενδέκατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 έφθασε η Ισπανία, καθώς νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στον τελικό της Ιβηρικής που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν.

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο επιθετικός της Βαλένθια, Φεράν Τόρες. Άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή κι ενώ η άμυνα της σελεσάο δεν απομάκρυνε καλά σε σέντρα του Χιλ από αριστερά.

Ο ίδιος διεύρυνε το προβάδισμα στο 51ο λεπτό. Και πάλι η προσπάθεια της φούρια ρόχα ξεκίνησε από αριστερά και πάλι η πορτογαλική άμυνα αδράνησε και πάλι ο Φεράν Τόρες με παρόμοια κίνηση νίκησε τον Σέλτον.

Αυτή ήταν η 11η κατάκτηση για την Ισπανία, ξεπέρασε την Αγγλία (10) και είναι πολυνίκης σ' αυτήν την ηλικιακή κατηγορία.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σέλτον, Κοστίνια, Λουρέιρο, Καρντόσο, Ταβάρες, Φάμπιο Βιέιρα (76' Ντανιέλ Σίλβα), Ντιόγκο Μασάντο, Βίτορ Φερέιρα (64' Σαμουέλ Κόστα), Φέλιξ Κορέια (76' Αντόνιο Γκόμες), Ράμος, Ζοάο Μάριο (58' Τιάγκο Κουβέια).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Τένας, Βίκτορ Γκόμεθ, Έρικ Γκαρθία, Γκιγιαμόν, Μιράντα, Μόα (87' Μογιέχο), Μπλάνκο, Σέρχιο Γκόμεθ (81' Μπαρενετσέα), Φεράν Τόρες (90' Τσουστ) Αμπέλ Ρουίθ (90' Μαρκές), Μπρίαν Χιλ (80' Ορεγιάνα).

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ