EURO

Προκριματικά Euro 2020: Το Λιχτενστάιν έχει δεχθεί 72 σουτ και 8 γκολ σε δύο ματς

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Λίχτενσταϊν έπεσε αμέσως στα βαθιά των Προκριματικών του Euro 2020 και αποτελεί την... χαρά των αντιπάλων. Ελλάδα και Ιταλία πρόλαβαν και έκαναν μαζί 72 σουτ!

Το Λίχτενσταϊν είναι η πιο αδύναμη ομάδα του 10ου ομίλου των Προκριματικών για το Euro 2020. Η ομάδα του κρατιδίου έχει κερδίσει μονάχα δύο παιχνίδια στα τελευταία της 32 ματς, το Κατάρ σε φιλικό αγώνα και το Γιβραλτάρ για το Nations League.

Το νούμερο 181 της Παγκόσμιας κατάταξης συνετρίβη τη Τρίτη (26/3) από την Ιταλία με 6-0, ενώ η Εθνική μας δεν δυσκολεύτηκε το Σάββατο (23/3) παίρνοντας τη νίκη στο Βαντούζ με "σβηστές μηχανές" και σκορ 2-0.

Η αδυναμία του Λίχτενσταϊν φαίνεται από τα σουτ που δέχεται σε κάθε παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Ελλάδα επιχείρησε 31 σουτ με 10 από αυτά να βρίσκουν στόχο, κάτι που δείχνει την αφόρητη πίεση που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι. Η Ιταλία, στη δεύτερη αγωνιστική, ως γηπεδούχος επιχείρησε 41 σουτ και 12 από αυτά είχαν κατεύθυνση προς τα δίκτυα.

Έτσι, η ομάδα του Λίχτενσταϊν έχει δεχθεί 72 σουτ σε δύο παιχνίδια, έστω και με τις θεωρητικά ισχυρότερες του Ομίλου, γεγονός που φανερώνει την τεράστια διαφορά με τους αντιπάλους της. Πάντως, καθαρά στατιστικά,χωρίς κάποιο αντίκρισμα στο γήπεδο, έχει δεχθεί 8 γκολ, στις 72 αυτές επιθέσεις, δηλαδή το ποσοστό φθάνει στο 11%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Δημήτρης Κολοβός: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον σκόρερ της Εθνικής
Εθνική Ελλάδας: Για πρώτη φορά ο Φορτούνης σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς
TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ