EUROPA LEAGUE

Άρης - Μόλντε: Η μαγική ενέργεια του Φετφατζίδη για το 2-0 του Άρη

Άρης - Μόλντε: Η μαγική ενέργεια του Φετφατζίδη για το 2-0 του Άρη

Ο Άρης βρήκε και δεύτερο γκολ κόντρα στην Μόλντε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Φετφατζίδη να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια μέσα στην περιοχή και τον Δεληζήση να προωθεί τη μπάλα στα δίχτυα (VIDEO).

Η βαριά ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα στην Νορβηγία έκανε άπαντες να μιλούν -δικαιολογημένα- για μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή του Άρη στη ρεβάνς, όμως οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δείχνουν να πιστεύουν στο θαύμα της ανατροπής.

Απόδειξη η παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο, με τους "κίτρινους" να μπαίνουν δυνατά και να φτάνουν στην επίτευξη δύο τερμάτων. Ο Ματίγια έσυρε το χορό με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 25', για να έρθει το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δώδεκα λεπτά αργότερα.

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) ΕUROKINISSI

Ο Γιάννης Φετφατζίδης εκτέλεσε κόρνερ και είδε αρχικά τους Νορβηγούς να απομακρύνουν, για να γίνει όμως κάτοχος της μπάλας στη συνέχεια και να "χορέψει" με προσωπική ενέργεια τους αντίπαλους αμυντικούς, με το γύρισμά της μπάλας να βρίσκει τον Δεληζήση να την προωθεί στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 2-0!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ