EUROPA LEAGUE

Άρσεναλ: Ο 18χρονος Μαρτινέλι απογείωσε μέσα σε 131'' το Emirates!

Arsenal's Gabriel Martinelli, second left, scores his side's second goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Gabriel Martinelli, second left, scores his side's second goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ καθώς κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης έγινε ο νεότερος παίκτης των Λονδρέζων που σκοράρει 2+ γκολ σε ευρωπαϊκο παιχνίδι τους (VIDEO).

H Άρσεναλ καθάρισε από νωρίς το ματς με την Σταντάρ Λιέγης για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και σε αυτό έχει την αποκλειστική ευθύνη ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Ο Ουνάι Έμερι έδωσε την ευκαιρία στον 18χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, δίνοντάς του φανέλα βασικού και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά καθώς έβαλε τους Λονδρέζους σε θέση οδηγού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Στο 13' άνοιξε το σκορ με υπέροχη γυριστή κεφαλιά και 131'' αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ εντός περιοχής, για να γίνει έτσι σε ηλικία 18 ετών και 107 ημερών ο νεότερος παίκτης που σκοράρει 2+ γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρσεναλ: Ο Ομπαμεγιάνγκ έβγαλε στη σέντρα τον CEO της Ντόρτμουντ
Νικολά Πεπέ: 80 εκατ. ευρώ, ένα γκολ, δύο ασίστ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ