EUROPA LEAGUE

Έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί της Σλάβια Πράγας πάρα τον αποκλεισμό

Slavia players thank their fans after the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Chelsea and Slavia Prague at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Slavia players thank their fans after the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Chelsea and Slavia Prague at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Οι οπαδοί της Σλάβια Πράγας που ταξίδεψαν στην Αγγλία για το παιχνίδι με την Τσέλσι τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα με την αποθέωση στους παίκτες των Τσέχων. (VIDEO)

Μια απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε στο τέλος του αγώνα Τσέλσι - Σλάβια Πράγας με πρωταγωνιστές τους οπαδούς και τους παίκτες των Τσέχων.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων και το τεχνικό επιτελείο πήγαν μπροστά από το πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί της Σλάβιας και γονάτισαν για να τους ευχαριστήσουν για τη συμπεριφορά τους.

Οι φίλαθλοι της Σλάβια είπαν ένα σύνθημα για την αγαπημένη τους ομάδα φωνάζοντας ρυθμικά στο τέλος "Σλάβια, Σλάβια". Δείτε το βίντεο:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ