EUROPA LEAGUE

Εκουμπάν στο Sport24.gr: "Η ΑΕΚ δεν είχε πάθος για γκολ"

EUROPA LEAGUE / ÁÅÊ - ÔÑÁÌÐÆÏÍÓÐÏÑÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÅÊ - ÔÑÁÌÐÆÏÍÓÐÏÑÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καλέμπ Εκουμπάν της Τραμπζονσπόρ σκόραρε τρία γκολ εις βάρος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακός Στάδιο και αμέσως μετά μίλησε στο Sport24.gr για τη διαφορά με την Ένωση, το άδειο ΟΑΚΑ, όπως και για τον επαναληπτικό.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τους αμυντικούς της ΑΕΚ η παρουσία του Καλέμπ Εκουμπάν στο βασικό σχήμα της Τραμπζονσπόρ.

Ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε τρία γκολ εις βάρος της Ένωσης, γινόταν απειλητικός σε κάθε του επαφή με τη μπάλα, ενώ στο ματς της Πέμπτης για τα playoffs του Europa League έγραψε τη δική του ιστορία, αφού αυτό το χατ-τρικ που πέτυχε ήταν το πρώτο της καριέρας του.

Το Sport24.gr, μετά το τέλος του παιχνιδιού και της νίκης των Τούρκων με 3-1, συνομίλησε με τον γεννημένο στην Ιταλία, Γκανέζο φορ ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα της ομάδας του, την εικόνα της αντιπάλου ΑΕΚ, αλλά και το άδειο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εκουμπάν στο Sport24.gr: "Η ΑΕΚ δεν είχε πάθος για γκολ"

Ο Εκουμπάν με τον δημοσιογράφο του Sport24.gr, Μάνο Ναβροζίδη

Ο χαμογελαστός Εκουμπάν που έφτασε να παίζει ποδόσφαιρο πριν από δύο χρόνια στην Αλβανία και έπειτα έκανε το βήμα στην Αγγλία με προορισμό το Λιντς, είπε για το χατ-τρικ του: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας μου. Είμαι χαρούμενος που έγινε σε αυτό το ματς και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουμε στην Τραπεζούντα με την ελπίδα να προκριθούμε".

Σχετικά με την εικόνα της ΑΕΚ η οποία κατάφερε να προηγηθεί αλλά δεν διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα όπως έπρεπε. Ο Καλέμπ Εκουμπάν τόνισε: "Επαιξαν μπάλα. Στην πραγματικότητα όμως δεν είχαν το πάθος να σκοράρουν γκολ. Εμείς θέλαμε να πετύχουμε όσα περισσότερα γινόταν γιατί είναι σημαντικό να σκοράρεις εκτός έδρας. Αυτή ήταν η διαφορά μας με την ΑΕΚ".

Για το αν έπαιξε ρόλο ότι το γήπεδο ήταν άδειο, ο Εκουμπάν επισήμανε ότι είναι λυπηρό τα στάδια να μην είναι γεμάτα: "Ενα γεμάτο γήπεδο πιέζει και τις δύο πλευρές. Δεν μπορώ να σας πω εάν εμείς είχαμε αβαντάζ ή όχι. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα πάντως να μην παίζεις σε γεμάτο στάδιο. Δεν έχει σημασία τώρα. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και το κάναμε".

Εν κατακλείδι, ερωτηθείς ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ για τη ρεβάνς, υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο της: "Η πρόκριση δεν τελειώνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό και να προκριθούμε στους ομίλους".

Διαβάστε ακόμα:
Οπαδοί της ΑΕΚ πλησίασαν στο ΟΑΚΑ για να διαμαρτυρηθούν
Η συνέχεια φοβίζει
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ