EUROPA LEAGUE

Europa League: 14 κρούσματα κορονοϊού η Στεάουα πριν το ματς με την Λίμπερετς

Europa League: 14 κρούσματα κορονοϊού η Στεάουα πριν το ματς με την Λίμπερετς

Η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 14 λίγο πριν την αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς (24/9) για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Από τον κορονοϊό συνεχίζει να υποφέρει η Στεάουα Βουκουρεστίου. Την περασμένη Πέμπτη, η ρουμάνικη ομάδα χρειάστηκε να περάσει δια πυρός και σιδήρου αποκλείωντας την Μπάκα Τόπολα στα πέναλτι με την κανονική διάρκεια και την παράταση να λήγουν 5-5.

Η Στεάουα κατέβηκε σε εκείνο το ματς χωρίς εννέα ποδοσφαιριστές της, αφού διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αφού τα κρούσματα είναι ακόμη περισσότερα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (24/9) με την Σλόβαν Λίμπερετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Ρουμάνοι ανακοίνωσαν την Τρίτη (22/9) ακόμη πέντε κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 14. Κάπως, έτσι το παιχνίδι με την Λίμπερτς βρίσκεται στον "αέρα".

Σύμφωνα με το Digi Sports, είναι αρκετά πιθανό η αναμέτρηση για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League να αναβληθεί για το Σάββατο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ