EUROPA LEAGUE

Europa League: Drone με την σημαία της Αρμενίας διέκοψε για 15' το Ντουντελάνζ - Καραμπάγκ

Europa League: Drone με την σημαία της Αρμενίας διέκοψε για 15' το Ντουντελάνζ - Καραμπάγκ

Ένα drone με την σημαία της Αρμενίας έκανε την εμφάνιση του στον αγώνα της Ντουντελάνζ με την Καραμπάγκ, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για 15 λεπτά.

Η Καραμπάγκ πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Ντουντελάνζ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, καθώς κέρδισε την ομάδα από το Λουξεμβούργο με 4-1. Το ματς όμως σημάδεψε ένα drone που εμφανίστηκε κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, που είχε πάνω του την σημαία της Αρμενίας.

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες της Καραμπάγκ εκνευρίστηκαν και άρχισαν να κλωτσούν την μπάλα στον αέρα, ούτως ώστε να ρίξουν το drone που πετούσε πάνω από το γήπεδο σε χαμηλό ύψος, χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς για περίπου ένα τέταρτο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τους Αζέρους να παίρνουν μία ευρεία νίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας υπάρχουν ακόμη σημαντικές διαφορές και διαμάχες λόγω του πολέμου που είχε ξεσπάσει από το 1988 έως το 1994, στο περίκλειστο έδαφος του Ναγκόρνο - Καραμπάγκ στο νοτιοδυτικό Αζερμπαϊτζάν.

Μάλιστα, στον περσινό τελικό του Europa League που διεξήχθη στο Olimpic Stadium στο Μπακού μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι, ο Μχιταριάν δεν ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν λόγω της αρμένικης καταγωγής του έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ