EUROPA LEAGUE

Europa League: Επέστρεψε 2.300 εισιτήρια η Άρσεναλ

The Europa League trophy is displayed on the field before the soccer Europa League final between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
The Europa League trophy is displayed on the field before the soccer Europa League final between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Άρσεναλ, σύμφωνα με το Sky Sports, επέστρεψε στους διοργανωτές 2.300 εισιτήρια ενόψει του τελικού του Europa League απέναντι στη Τσέλσι.

Την Τετάρτη (29/5) θα τεθούν αντιμέτωπες Άρσεναλ και Τσέλσι στο Μπακού με φόντο το τρόπαιο του Europa League. Ωστόσο ο τελικός φαίνεται να καταλήγει σε φιάσκο, αφού προκύπτουν προβλήματα λόγω της τοποθεσίας του αγώνα.

Αρχικά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να διαθέσει 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα σε ένα στάδιο χωρητικότητας 69.000 θέσεων, με τις αντιδράσεις από τα δύο κλαμπ να είναι πολλές. Παρολ' αυτά τα εισιτήρια δεν έκαναν "φτερά", όπως συνηθίζεται, αλλά εξαιτίας του κόστους του ταξιδιού και της μικρής διαθεσιμότητας σε πτήσεις και καταλύματα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν αποφάσισαν να κλείσουν το εισιτήριο τους για το Μπακού.

Έτσι, λοιπόν, δύο μέρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, η Άρσεναλ σύμφωνα με το "Sky Sport" επέστρεψε 2.300 αδιάθετα εισιτήρια, σχεδόν δηλαδή τα μισά απ' όσα είχα πάρει. Μάλιστα, μαζί με τη Τσέλσι οι επιστροφές μπορεί να φτάσουν και τις 6.000.

Μέσα σε όλα αυτά, αποκορύφωμα αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Χένριχ Μχιταριάν δεν θα μπορεί να παίξει λόγω πολιτικής έντασης μεταξύ της πατρίδας του και του Αζερμπαϊτζάν.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ