EUROPA LEAGUE

Europa League: Ήττα με ανατροπή 2-1 για την Γιουνάιτεντ στην Αστάνα

Astana's Ivan Mayewski, centre left, and Manchester United's James Garner challenge for the ball during the Europa League Group L soccer match between Astana and Manchester United in Astana, Kazakhstan, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Stas Filippov)
Astana's Ivan Mayewski, centre left, and Manchester United's James Garner challenge for the ball during the Europa League Group L soccer match between Astana and Manchester United in Astana, Kazakhstan, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Stas Filippov) AP

Η Αστάνα κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλό της στο Europa League μια και επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή του σκορ. Χαμός την τελευταία αγωνιστική στο Χετάφε - Κρασνοντάρ για τη 2η θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο Καζακστάν για να διατηρήσει το αήττητο στον όμιλό της κόντρα στην αδιάφορη και αποκλεισμένη Αστάνα. Ο Σόλσκιερ εμπιστεύτηκε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα οι οποίοι στα πρώτα λεπτά του ματς έδειξαν πάθος και δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η ομάδα από το Καζακστάν το πάλεψε μέχρι τέλους και επικράτησε με ανατροπή 2-1.

Αρχικά, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε χάρη στον αρχηγό της Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στο 10ο λεπτό με ωραίο σουτ -που κόντραρε ελαφρώς- κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν την ανατροπή και τη νίκη.

Συγκεκριμένα, στο 54' ο Τσονγκ χάνει μοναδική ευκαιρία για να γράψει το 0-2, έπειτα από πάσα του Σο και στο 55' η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους. Η Αστάνα βγήκε στην αντεπίθεση και ο Σόμκο έκανε το 1-1 με σουτ. Και σαν να μην έφτανε αυτό στην αγγλική ομάδα, στο 62' ο Ρουκάβινα έβγαλε την πάσα από δεξιά και ο Μπέρναρντ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκραντ για το 2-1.

ΑΣΤΑΝΑ - ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΧΕΤΑΦΕ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς της βραδιάς, Κράσνονταρ και Χετάφε επικράτησαν των Βασιλεία και Τραμπζονσπόρ με 1-0 και 0-1 αντίστοιχα.

Τώρα, οι δύο ομάδες έχουν από εννέα βαθμούς και θα παλέψουν για μία θέση στους 32 του Europa League στις 12/12 στην Ισπανία. Το γκολ του ρωσικού κλαμπ εις βάρος της πρωτοπόρου Βασιλείας σκόραρε με πέναλτι ο Άρι στο 72'.

Από την άλλη το τέρμα για το διπλό της Χετάφε στην Τουρκία ήρθε από τον Μάτα στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού. Η Βασιλεία στο συγκεκριμένο όμιλο έχει 10 βαθμούς, οι Κρασνοντάρ - Χετάφε από εννέα και η Τραμπζονσπόρ έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό σε πέντε αγωνιστικές.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΧΕΤΑΦΕ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ