EUROPA LEAGUE

Europa League: Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν

The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris)
The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Δείτε ποιες είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των "16" του Europa League, ανάμεσα στις οποίες δεν βρίσκεται τελικά ο Ολυμπιακός. Την Παρασκευή (22/2) στις 14:00 η κλήρωση.

Ολοκληρώθηκαν οι ρεβάνς για τη φάση των "32" του Europa League και προέκυψαν οι 16 ομάδες που προχωρούν στο θεσμό και θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του στο Κίεβο με 1-0 από τη Ντινάμο και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, δεν κατάφερε να προχωρήσει και ως εκ τούτου μπήκε τέλος στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Οι 16 ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή (22/2) στις 14:00 και συνεχίζουν να ονειρεύονται ότι μπορούν να φτάσουν ως το φινάλε της διαδρομής, στο Μπακού.

Δείτε την 16άδα του Europa League:

Σεβίλλη

Βαλένθια

Βιγιαρεάλ

Ζενίτ

Νάπολι

Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ζάλτσμπουργκ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Άρσεναλ

Σλάβια Πράγας

Κρασνοντάρ

Ρεν

Μπενφίκα

Ντινάμο Κιέβου

Τσέλσι

Ίντερ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ