EUROPA LEAGUE

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Άρη και ΟΦΗ στον τρίτο προκριματικό

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης και ο ΟΦΗ γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό του Europa League - η κλήρωση την Τρίτη (1/9, 14:00) - σε περίπτωση που περάσουν τα εμπόδια των Κόλος Κοβαλίβκα και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Γεντί Κουλέ σε μονά παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όσο και αυτής του Ηρακλείου γνωρίζουν και τους πιθανούς αντιπάλους τους ενόψει της κλήρωσης που θα διεξαχθεί την Τρίτη (1/9, 14:00) για τον τρίτο προκριματικό (επίσης μονά ματς). Κι αυτό γιατί το βράδυ της Δευτέρας έγιναν γνωστά τα υπογκρουπ.

O Άρης βρίσκεται στους ανίσχυρους του Group 3 και σε περίπτωση που προκριθεί επί της Κόλος Κοβαλίβκα θα αντιμετωπίσει ή τη Ριέκα (Κροατία) ή το νικητή του ζευγαριού Τέουτα (Αλβανία) - Γρανάδα (Ισπανία) ή το νικητή του Σερβέτ (Ελβετία) - Ρεμς (Γαλλία). Προφανώς και ομάδα της Ανδαλουσίας με εξαιρετική πορεία στη La Liga, αλλά και η Ρεμς του Τάσου Δώνη με αντίστοιχα πολύ καλή παρουσία στη Ligue 1 είναι τα μεγάλα εμπόδια (σε περίπτωση που προκριθούν) ενώ πάντα δύσκολη και υπολογίσιμη δύναμη είναι και η Κροατία. Στην Τέουτα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Κούρος. Αναλυτικά το Group 3:

Ισχυροί

Τέουτα (Αλβανία) ή Γρανάδα (Ισπανία)

Ριέκα (Κροατία)

Σερβέτ (Ελβετία) ή Ρεμς (Γαλλία)

Ανίσχυροι

Χιμπέρνιανς (Μάλτα) ή Φέχερβαρ (Ουγγαρία)

Άρης (Ελλάδα) ή Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία)

Λοκομοτίβ Τιφλίδας (Γεωργία) ή Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία)

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στους ισχυρούς του Group 6 και σε περίπτωση που προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού θα αντιμετωπίζει ή το νικητή του ζευγαριού Προγκρέ (Λουξεμβούργο) - Βίλεμ (Ολλανδία), ή το νικητή του Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Ρίο Άβε (Πορτογαλία) ή το νικητή του Χάμαρμπι (Σουηδία) - Λεχ Πόζναν (Πολωνία). Η Βίλεμ του Βαγγέλη Παυλίδη είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς φυσικά να αγνοείται η πορτογαλική Ρίο Άβε ή η σουηδική Χάμπαρμπι και η πολωνική Λέχ Πόζναν. Αναλυτικά το Group 6:

Ισχυροί

ΟΦΗ (Ελλάδα) - Απόλλων Λεμεσού (Κύπρου)

Μπεσίκτας (Τουρκία)

Λίνκολν Ρεντ Άιμπς (Γιβραλτάρ) - Ρέιντζερς (Σκωτία)

Ανίσχυροι

Προγκρέ (Λουξεμβούργο) - Βίλεμ (Ολλανδία)

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Ρίο Άβε (Πορτογαλία)

Χάμαρμπι (Σουηδία) - Λεχ Πόζναν (Πολωνία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κλήρωση του Εuropa League: Με Κόλος Κοβαλίβκα ο Άρης, με Απόλλωνα Λεμεσού ο ΟΦΗ
Απόλλων Λεμεσού: Το προφίλ του αντιπάλου του ΟΦΗ
Κόλος Κοβαλίβκα: Το προφίλ της αντιπάλου του Άρη
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ