EUROPA LEAGUE

Europa League: Περίπατος για Άρσεναλ, ανατροπή η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Arsenal's Dani Ceballos celebrates scoring his team's fourth goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Dani Ceballos celebrates scoring his team's fourth goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Άρσεναλ με πρωταγωνιστή τον νεαρό Μπετινέλι συνέτριψε με 4-0 την Σταντάρ Λιέγης ενώ η Λάτσιο νίκησε 2-1 με ανατροπή την Ρεν. Ήττα για τον ΑΠΟΕΛ στο "Πιθχουάν" με 1-0 από την Σεβίλλη.

Το 2Χ2 στον 6ο όμιλο του Europa League πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης η Άρσεναλ καθώς μετά το εμφατικό 3-0 στην Φρανκφούρτη απέναντι στην τοπική Άιντραχτ, έκανε επίδειξη δύναμης και απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ (4-0) στο "Emirates".

Το ματς είχε περάσει ουσιαστικά στην ιστορία λίγο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών όταν και είχαν σημειωθεί τα τρία πρώτα γκολ των Λονδρέζων, με τον Γκαμπριέλ Μπετινέλι να σκοράρει δις μέσα σε 131 δευτερόλεπτα (13' 16') και να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ με 2+ γκολ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Τζο Γουίλοκ να γράφει το 3-0 στο 22'.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι άφησαν το πόδι από το γκάζι και απλά στο δεύτερο μέρος βρήκαν ένα ακόμα γκολ για το κερασάκι στην τούρτα, με τον Μπετινέλι να βγάζει ασίστ και τον Ντάνι Θεμπάγιος να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Arsenal's Gabriel Martinelli, second right, celebrates scoring his side's second goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Gabriel Martinelli, second right, celebrates scoring his side's second goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Από τα άλλα ματς της βραδιάς ξεχωρίζει το 4-1 της Αϊντχόφεν στην έδρα της Ρόζενμποργκ με άλλο ένα σόου του Μάλεν που πέτυχε δύο γκολ (ο Μήτρογλου μπήκε αλλαγή στο 79') καθώς και η νίκη της Λάτσιο επί της Ρεν με 2-1, με τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε να υπογράφουν την ανατροπή για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι (ο Ιταλός φορ έγινε ο πρώτος παίκτης των λατσιάλι με 10+ γκολ στο Europa League).

Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" από την Σεβίλλη με 1-0 (από το γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες στο 17'), η Βασιλεία έμεινε όρθια στην Τραπεζούντα φεύγοντας με το 2-2 από την έδρα της Τράμπζονσπορ ενώ η Χετάφε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήραν σημαντικές εκτος έδρας νίκες απέναντι σε Κρασνοντάρ (2-1) και Γκιμαράες αντίστοιχα (1-0).

1ος όμιλος

Ντουντελάνζ - Καραμπάγκ 1-4 (90' Μπερνιέρι / 11' Ζουμπίρ, 30' Μισέλ, 37' Ρίτσαρντ, 69' Κιντάνα)

Σεβίλλη - ΑΠΟΕΛ 1-0 (17' Ερνάντες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

2ος όμιλος

Λουγκάνο - Ντινάμο Κιέβου 0-0

Μάλμε - Κοπεγχάγη 1-1 (55' Ρόζενμπεργκ / 45+5' αυτ. Νίλσεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

3ος όμιλος

Κρασνοντάρ - Χετάφε 1-2 (69' Άρι / 36' 61' Άνχελ)

Τράμπζονσπορ - Βασιλεία 2-2 (26' Παρμάκ, 78' Σόσα / 20' Βίτμερ, 80' Οκαφόρ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

4ος όμιλος

Ρόζενμποργκ - Αϊντχόφεν 1-4 (70' Νταβίντ / 14' Ροσάριο, 37' αυτ. Μέλινγκ, 41' 79' Μάλεν)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - ΛΑΣΚ 2-1 (58' Φελίπε, 63' Φερνάντες / 16' Ραγκούζ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

5ος όμιλος

Σέλτικ - Κλουζ 2-0 (20' Έντουαρντ, 59' Ελιουνούσι)

Λάτσιο - Ρεν 2-1 (63' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 75' Ιμόμπιλε / 53' Μορέλ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

6ος όμιλος

Άρσεναλ - Σταντάρ Λιέγης 4-0 (13' 16'Μαρτινέλι, 22' Γουίλοκ, 57' Θεμπάγιος)

Γκιμαράες - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1 (36' Εντικά)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Europa League: Σπουδαία διπλά για Εσπανιόλ και Γουλβς, σοκ στο φιναλε για Ρέιντζερς
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ