EUROPA LEAGUE

Europa League: Πρόκριση για Πόρτο, Μπασακσεχίρ, Ρέιντζερς, Ρόμα

Roma's Diego Perotti, second from right, is cheered by teammates after scoring during the Group J, Europa League Soccer match between Roma and Wolfsberg at Rome's Olympic Stadium, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Diego Perotti, second from right, is cheered by teammates after scoring during the Group J, Europa League Soccer match between Roma and Wolfsberg at Rome's Olympic Stadium, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ έκανε "διπλό" στην έδρα της Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε ως πρώτη στους "32" του Europa League, ενώ οι Γερμανοί έμειναν εκτός. Πέρασαν και οι Πόρτο, Γάνδη, Ρέιντζερς και Ρόμα.

Απίθανη εξέλιξη είχε ο όμιλος J στο Europa League. Η Μπασακσεχίρ με γκολ στο 90' από τον Κριβελί, νίκησε 1-2 τη Γκλάντμπαχ και πέρασε ως πρώτη στους "32" του θεσμού, την ίδια ώρα που οι Γερμανοί αποκλείστηκαν. Η Ρόμα με το 2-2 στην Ιταλία κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ πέρασε και εκείνη, ως δεύτερη.

Στο γκρουπ G η Πόρτο με το 3-2 κόντρα στη Φέγενορντ προκρίθηκε ως πρώτη, ενώ η Ρέιντζερς παρότι ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Γιουνγκ Μπόις, πέρασε ως δεύτερη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε 4-0 την Άλκμααρ, κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο, αλλά τόσο εκείνη όσο και οι Ολλανδοί τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πρώτη από το γκρουπ K η Μπράγκα με το 2-4 κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεύτερη η Γουλβς που σκόρπισε με 4-0 τη Μπεσίκτας. Ο Ζότα μπήκε στο 56' και από το 58' μέχρι το 69' σημείωσε χατ τρικ, για το ταχύτερο χατ τρικ στην ιστορία του Europa League. H Γάνδη με το 2-1 απέναντι στην Αλεξάντρια προκρίθηκε ως πρώτη από το γκρουπ I, ενώ η Βόλφσμπουργκ θα είναι και αυτή στους "32" (1-0 την Σεντ Ετιέν).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ G





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ H





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ I





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ J





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ K





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ L





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του στους 32 του Europa League
Europa League: Κλείδωσαν τα πρώτα εισιτήρια για τους 32
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ