EUROPA LEAGUE

Europa League: Δύο τραυματίες οπαδοί σε συμπλοκές

A general view of the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan Tuesday, May 28, 2019, where Wednesday's Europa League final between English teams Arsenal and Chelsea will be held. (AP Photo/Darko Bandic)
A general view of the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan Tuesday, May 28, 2019, where Wednesday's Europa League final between English teams Arsenal and Chelsea will be held. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Δύο οπαδοί, ένας Βρετανός και ένας Ρώσος τραυματίστηκαν σε συμπλοκές ενόψει του τελικού του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Οι φίλαθλοι έχουν καταφθάσει στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Παρά τη μειωμένη προσέλευση από την Αγγλία και τις επιστροφές εισιτηρίων στην UEFA από τις δύο ομάδες, όσοι οπαδοί βρίσκονται στην πόλη έχουν προκαλέσει ήδη τα πρώτα προβλήματα. Ο Υπουργός Υγείας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε ότι ένας Βρετανός βρίσκεται στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο κεφάλι εξαιτίας συμπλοκής οπαδών των δύο ομάδων.

Ο Αζέρος Υπουργός συμπλήρωσε ότι τραυματίας είναι και ένας Ρώσος οπαδός από ένα άλλο περιστατικό. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Associated Press" πολλοί φίλοι της Τσέλσι και της Άρσεναλ έχουν ταξιδέψει από τη Ρωσία, την Ασία, ενώ υπάρχουν οπαδοί και των δύο στη διοργανώτρια χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αζέροι αστυνομικοί σταμάτησαν οπαδό της Άρσεναλ με φανέλα του Μχιταριάν
Europa League: Σωκράτης, ο τέταρτος διεκδικητής του θρόνου
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ