EUROPA LEAGUE

Γιούχα σε Ζορζίνιο και "πληρωμένη απάντηση" από Σάρι

Chelsea's Jorginho stops the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Jorginho stops the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τσέλσι πέρασε άνετα στους "16" του Europa League όμως οι οπαδοί της έβαλαν στο στόχαστρο τον Ζορζίνιο την ώρα που έμπαινε ως αλλαγή! Απάντηση μέσω ποδοσφαιρικής ανάλυσης από Σάρι.

Τι και αν η ομάδα τους έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μάλμε και εξασφάλισε το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League;

Στο μυαλό των φίλων της Τσέλσι οι τελευταίες ήττες από Άρσεναλ (0-2), Μπόρνμουθ (0-4) και Μάντσεστερ Σίτι (0-6) στο πρωτάθλημα και οι αποκλεισμός στο FA Cup από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούν περισσότερο, και έδειξαν τη δυσφορία τους μέσω... στοχοποίησης.

Αυτό που "την πλήρωσε" ήταν το αγαπημένο παιδί του Μαουρίτσιο Σάρι, Ζορζίνιο (για χάρη του η Τσέλσι έδωσε 50.000.000 ευρώ στην Νάπολι και τον πήρε μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι), με τον 27χρονο Ιταλό μέσο να μπαίνει αλλαγή στο 76' αντί του Μπάρκλεϊ και να γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών από μερίδα της εξέδρας.

Αυτό που του "χρεώνουν" πολλοί είναι το γεγονός πως δεν έχει βοηθήσει πολύ τους Λονδρέζους όσον αφορά σε παραγωγή γκολ και ασίστ αλλά και το ότι η (σχεδόν μόνιμη) παρουσία του στην 11άδα ως καθαρόαιμου αμυντικού μέσου έχει εκτοπίσει τον Ενγκολό Καντέ από την αγαπημένη του θέση.

Από την πλευρά του πάντως ο Σάρι (που ειρήσθω εν παρόδω έχει καλύτερο ρεκόρ από τον Πεπ Γκουαρδιόλα όσον αφορά στα πρώτα 43 ματς των δύο προπονητών, την πρώτη τους σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα) στήριξε απόλυτα τον παίκτη του στέλνοντας μάλιστα και μήνυμα στους οπαδούς.

"Νομίζω ότι στα πρώτα 30 λεπτά, καταλάβαμε γιατί ο Ζορζίνιο είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι μας. Είχαμε πρόβλημα στο να βγαίνουμε από το δικό μας μισό γήπεδο εξαιτίας του πρέσινγκ.

Με τον Ζορζίνιο είναι ευκολότερα τα πράγματα, πιστεύω. Ελπίζω οι οπαδοί μας να καταλαβαίνουν πως ο Ζορζίνιο είναι ένας σημαντικός παίκτης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπλε".

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αφοπλιστική ατάκα του Σάρι για τα σενάρια περί Ρόμα!

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΛΜΕ 3-0 (HIGHLIGHTS)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ