EUROPA LEAGUE

Γκιμαράες - Άρσεναλ 1-1: Πρώτη ευρωπαϊκή γκέλα για τους Λονδρέζους

Vitoria's Mikel Agu vies for the ball with Arsenal's Nicolas Pepe, left, during the Europa League group F soccer match between Vitoria SC and Arsenal at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Vitoria's Mikel Agu vies for the ball with Arsenal's Nicolas Pepe, left, during the Europa League group F soccer match between Vitoria SC and Arsenal at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Μετά από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, η Άρσεναλ είχε την πρώτη της απώλεια καθώς έμεινε στο 1-1 στην Πορτογαλία κόντρα στην Γκιμαράες (VIDEO).

Η Άρσεναλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε και το βράδυ της Τετάρτης (6/11) καθώς μετά από τις εντός έδρας ισοπαλίες στην Premier League με Κρίσταλ Πάλας (2-2) και Γουλβς (1-1) και τον αποκλεισμό στο League Cup από την Λίβερπουλ στα πέναλτι, είχε την πρώτη της απώλεια στο φετινό Europa League.

Απέναντι στην ουραγό του 6ου ομίλου Γκιμαράες (την είχε νικήσει με 3-2 στον αγώνα του Emirates χάρη σε κρεσέντο του Πεπέ με δύο γκολ με εκτελέσεις φάουλ στο φινάλε) έμεινε στο 1-1 και έτσι δεν μπόρεσε να σφραγίσει πρόωρα την πρόκρισή της στη φάση των "32' της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν έπιασε καλή απόδοση, παρόλα αυτά θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο καθώς στο 81' ο Μουστάφι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πεπέ, στην πρώτη της (και μοναδική μέχρι το φινάλε!) τελική προσπάθεια εντός εστίας.

Δεν το έκανε όμως αφού στη συνέχεια δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους και ισοφαρίστηκε στο 91' από τον Ντουάρτε, με τους κανονιέρηδες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (βασικός, έπαιξε σε όλο το ματς) να απειλούνται μάλιστα ακόμα και με ανατροπή, με την Γκιμαράες να έχει δύο σημαντικές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις!

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1 (HIGHLIGHTS):

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ