EUROPA LEAGUE

Η απολογία του οπαδού που άνοιξε το κεφάλι του επόπτη στο Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ Λάρνακας

Η απολογία του οπαδού που άνοιξε το κεφάλι του επόπτη στο Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ Λάρνακας

Ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι μπύρας με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον επόπτη στο Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ Λάρνακας ζήτησε συγγνώμη από την αυστριακή ομάδα.

Η αναμέτρηση της προηγούμενης Πέμπτης (09/08) ανάμεσα στην Στουρμ Γκρατς και την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά του Europa League διεκόπη στο 78ο λεπτά όταν αντικείμενο που εκσφαινδονίστηκε από την εξέδρα προσγειώθηκε στο κεφάλι του επόπτη της αναμέτρησης και εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 όταν ένας οπαδός των Αυστριακών εκτόξευσε ένα μπουκάλι μπύρας γυάλινο το οποίο έπεσε στο κεφάλι του βοηθού.

Μέσα από τις κάμερες του γηπέδου ο οπαδός εντοπίστηκε και θα αντιμετωπίσει τις τιμωρίες που προβλέπονται από το νόμο της Αυστρίας, ενώ σίγουρα θα του επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου και από την UEFA. Ο ανεγκέφαλος που πέταξε το μπουκάλι σε δηλώσεις που έκανε ζήτησε συγγνώμη από τη Στουρμ Γκρατς για τη ζημιά που προκάλεσε στο σύλλογο.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κλαμπ και από το προσωπικό της ομάδας που πέταξα το μπουκάλι και χτύπησα τον διαιτητή. Ήμουν μεθυσμένος. Είναι κάτι που μετανιώνω. Ήμουν πολύ απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας και πέταξα ένα αντικείμενο ανάμεσα σε άλλα που έφυγαν προς τον διαιτητή. Νιώθω απαίσια γιατί η ομάδα θα τιμωρηθεί εξαιτίας μου. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ για πολλά χρόνια από την ομάδα" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με το σκορ να παραμένει 2-0 υπέρ της ΑΕΚ Λάρνακας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ