EUROPA LEAGUE

H UEFA έτοιμη να αποκλείσει τη Μαρσέιγ

Soccer fans burn flares before the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Soccer fans burn flares before the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Πρόστιμο 100.000 ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, είναι η τιμωρία της UEFA στην Μαρσέιγ για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Αποκλεισμός ενός έτους για τους Γάλλους στο επόμενο παράπτωμα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η UEFA με τη συμπεριφορά των φίλων της Μαρσέιγ στο περσινό Europa League, με αποκορύφωμα τα προβλήματα που δημιούργησαν στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο "Lyon Stadium".

Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τιμώρησε τους Μασσαλούς με 100.000 ευρώ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, προειδοποιώντας τους πως στην επόμενη παραβατική συμπεριφορά των οπαδών τους, θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός έτους.

Η Μαρσέιγ θα βρίσκεται υπό επιτήρηση τα επόμενα δύο χρόνια. Η UEFA τόνισε πως οι φίλοι της Μαρσέιγ προέβησαν σε πράξεις βανδαλισμού, χρησιμοποίησαν καπνογόνα και εκτόξευσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερώντας την έναρξη των αγώνων.

Στα ματς της περασμένης σεζόν με τη Λειψία, τη Ζάλτσμπουργκ και την Ατλέτικο Μαδρίτης (τελικός), σημειώθηκαν τα πιο σοβαρά περιστατικά, με την UEFA να προχωρά στην τιμωρία της Μαρσέιγ που παράλληλα είναι και η τελευταία προειδοποίηση πριν την ποινή αποκλεισμού ενός έτους.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ