ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού και το υπόλοιπο πρόγραμμα

AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Olympiakos' Vasilis Torosidis fight for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Τοροσίδης, Τσαλχάνογλου AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί ο όμιλος του Ολυμπιακού ύστερα από δυο παιχνίδια και ποιο είναι το πρόγραμμα στη συνέχεια του Europa League.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, καταρρέοντας από το 70' ως το 79', όταν και δέχτηκε τρία τέρματα (δυο από τον Κουτρόνε και ένα από τον Ιγκουαΐν).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει δίχως νίκη, αφού στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Μπέτις, η οποία στο άλλο ματς του έκτου γκρουπ επιβλήθηκε 3-0 της Ντουντελάνζ στην Ανδαλουσία.

Η βαθμολογία του Group F:

1.Μίλαν 6 (4-1)

2.Μπέτις 4 (3-0)

3.Ολυμπιακός 1 (1-3)

4.Ντουντελάνζ 0 (0-4)

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δυο αγώνες στη συνέχεια με την Ντουντελάνζ, μετέπειτα πηγαίνει στην έδρα της Μπέτις και κλείνει με τη Μίλαν στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Φυσικό και επόμενο είναι να θέλει έξι πόντους με τους Λουξεμβούργιους και παράλληλα να έχουν απώλειες η Μίλαν και η Μπέτις στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

3η αγωνιστική:Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός (25/10, 19:55)

4η αγωνιστική:Ολυμπιακός - Ντουντελάνζ (8/11, 22:00)

5η αγωνιστική:Μπέτις - Ολυμπιακός (29/11, 19:55)

6η αγωνιστική:Ολυμπιακός - Μίλαν (13/12, 22:00)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ